Сторінка 3. Лікарі косметологи в Києві (метро Деміївська)
4 відгука
Досвідчений лікар, який чудово консультує і уважно ставиться до пацієнта. З усіх питань детально поговорили і вибрали грамотне лікування. Поліпшення я помітила уже на наступний день лікування. Цілком всім задоволена! Спеціаліста раджу!
Марія
Чудово! Дуже уважний і професійний лікар! Процес лікування, не дивлячись на настільки короткі 2 дня, увінчався позитивними результатами. Я просто в захваті. Обов'язково прийду повторно! Рекомендую усім знайомим та друзям.
Галина
Приємно порадувало якість сервісу клініки. Окрема подяка лікарю Вікторії Андріївні за увагу і докладну професійну консультацію. Чітко поставлена, та сформована професійна думка. Консультацією більш ніж задоволена. Рекомендую!
Тамара
Сьогодні була на першій консультації у Людмили Олександрівни. Дуже сподобалося! Приємна в спілкуванні, все говорила по суті, дала рекомендації і все пояснила, що мене цікавило, прийомом задоволена. Безперечно рекомендую цього спеціаліста!
Косметолог
У компетенції фахівця лазерна біоревіталізація, лазерне лікування оніхомікозу, карбоновий пілінг, лімфодренажний масаж обличчя.
Косметолог
Є висококваліфікованим фахівцем в індустрії краси.
Дерматолог-косметолог
Губатюк Вита Анатольевна
Віта Анатоліївна-лікар дерматолог-косметолог, спеціалізується на доглядових процедурах, виконує чистки та пілінги, у тому числі для проблемної шкіри, проводить біоревіталізацію, мезотерапію, ботулінотерапію (Діспорт), плазмоліфтинг, лазерну епіляцію.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Дерматовенеролог, трихолог, косметолог
Калиниченко Алена Юрьевна
Олена Юріївна-лікар другої категорії, дерматовенеролог, трихолог, косметолог. Спеціалізується на лікуванні хвороб шкіри бактеріального, вірусного, алергічного походження. Виконує процедури догляду за шкірою, володіє техніками омолодження. Веде прийом для дітей віком від 6 років
Дерматовенеролог, косметолог
Кривенко Дарья Юрьевна
Спеціалізується на лікуванні дерматологічних захворюваннях, трихологічних захворюваннях,новоутвореннях на шкірі, дерматозах, грибкових ураженнях шкіри та нігтів, лікування акне, пігментації. Підбір домашнього догляду. Ін’екційна косметологія: контурна пластика обличчя,аугментація губ,ботулінотерапія, мезотерапія, біоревіталізація, плазмоліфтинг, PRP – терапія.
Естетична косметологія: чистка обличчя та спини, пілінг, лікування вікових змін шкіри. Апаратна косметологія: IPL, RF–ліфтинг обличчя та тіла, лазерне шліфування обличчя та тіла, мікротокова терапія.
Київ
с. Крюківщина, вул. Перемоги, 38