Сторінка 2. Лікарі урологи в Києві (метро Чернігівська)

Фільтр: (Знайдено 17 лікарів 5 відгуків) Сортування
Валя
Олександр Анатольевич лікар який, дуже, уважний, і виданий своїй роботі, завжди все зрозуміє, і пояснить.
15 травня '25 г.
Владистав
Когда у меня выявили кисту в почке, я уже знал к кому обратиться по поводу ее удаления. Юрий Леонидович лечил моего отца, поэтому я знаю какой он классный специалист. Операция прошла довольно успешно. Сейчас понемногу восстанавливаюсь и вхожу в прежний ритм жизни.
Иван
Решил мою интимную проблему. Спасибо
16 серпня '16 г.
нина
Самый лучший специалист. Настоящий профессионал.Я очень благодарна ему.
26 листопада '16 г.
Лікар-уролог спеціалізується в області діагностики сечовивідної системи. Займається лікуванням інфекцій, що передаються статевим шляхом. Використовує консервативні і оперативні методики для лікування гіперплазії простати, сечокам'яної хвороби. Володіє навичками УЗД, виконує стентування, катетеризацію і інші малоінвазивні маніпуляції. Має першу кваліфікаційну категорію.
Валя
15 травня '25р.
Лікар проводить консервативне та оперативне лікування урологічних патологій. Виконує видалення пухлин сечового міхура, висічення кіст нирок та цистоскопію. Проводить видалення окремих доброякісних утворень промежини і зовнішніх статевих органів радіохвильовим шляхом.
Доктор уролог вищої кваліфікаційної категорії, спеціалізується на вивченні етіології, патогенезу і діагностики захворювань органів сечової системи і чоловічої статевої сфери. Надає послуги з лікування патологій надниркових залоз, простата і заочеревинної порожнини. Боніславський Ростислав Васильович досконало володіє методикою проведення катетеризації і інстиляції сечового міхура. Спеціаліст з масажу передміхурової залози.
Київ вул. Андрія Малишка, 31 м.Чернігівська102м.Лісова387м.Дарниця256
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт