Сторінка 2. Лікарі акушери-гінекологи у Дніпрі (метро Вокзальна)
Знайдена 21 лікар
2 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Доктор компетентний і грамотний. Відповів на всі мої запитання, заспокоїла, швидко викликає прихильність до себе. Мені було дуже комфортно та спокійно на консультації. Відчувається що лікарю можна довіритися. Однозначно рекомендую!
Прийомом залишилася задоволена. Лікар був дуже лояльний в плані вибору лабораторії, в якій я б хотіла здавати аналізи і не нав'язував мені свої варіанти. Призначила адекватне лікування, все детально пояснив. Дуже сподобалася консультація.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Качура Инна Алексеевна
Качура Інна Олексіївна — лікар акушер-гінеколог вищої категорії з понад 25-річним досвідом, яка забезпечує комплексний та делікатний підхід до жіночого здоров’я. Проводить профілактичні огляди, ведення вагітності, підбір контрацепції, діагностику та лікування гінекологічних захворювань, а також сучасні малоінвазивні втручання. Супроводжує жінку на всіх етапах життя з максимальною увагою та відповідальністю.
Консультація 1100/1320 грн.
Лікар спеціалізується на діагностиці та терапії урогенітальних інфекцій, безпліддя. Здійснює ведення вагітності, займається вирішенням проблем невиношування вагітності. Приймає пацієнток з дисгормональними порушеннями молочних залоз і проблемами менопаузи. В роботі використовує сучасні методики.
Лікар займається виявленням та лікуванням гінекологічних захворювань. Здійснює ведення вагітності. Лікує ерозію шийки матки, ендометріоз, клімакс, молочницю, порушення менструального циклу. Виконати встановлення чи видалення внутрішньоматкової спіралі. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи та УЗД органів малого таза.
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, займається лікуванням патології шийки матки, новоутворення яєчників, міому матки і інші проблеми, пов'язані з жіночим здоров'ям. Проводить різні операції з гінекології: гістероскопії, лапаротомії, лапароскопії та ін.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Доктор Грибанова Людмила Валеріївна консультує і лікує пацієнток з гінекологічними захворюваннями. Веде вагітність і приймає пологи. Займається лікуванням позаматкової вагітності. З'ясовує причини жіночого безпліддя. Проводить процедури штучного запліднення, включаючи екстракорпоральне і ІКСІ.
Литвинова Алена Владимировна
Кратковский Святослав Игоревич
Демура Ирина Витальевна
Акушер-гінеколог, репродуктолог
Коломоец Павел Владимирович
Лікар проводить лікування безпліддя. Займається лікуванням та діагностикою інфекцій, що передаються статевим шляхом. Проводить лазерну вапоризацію шийки матки, введення/видалення внутрішньоматкової спіралі, гіменопластику, лабіопластику.
Симонова Наталия Владимировна