Коверга Ярослава Вячеславівна
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Я — лікар акушер-гінеколог та лікар ультразвукової діагностики. Для мене важливо, щоб кожна жінка почувалася на прийомі спокійно, комфортно та впевнено. Працюю на принципах доказової медицини, пояснюю складне простими словами та завжди обираю індивідуальну тактику. Супроводжую жінок на різних етапах життя — від профілактичних оглядів і планування вагітності до її ведення та турботи про жіноче здоров’я після пологів.
або звертайтеся за телефоном:

- Лікування ендометриту
- Діагностика кандидозу
- Лікування хламідіозу
- Лікування ерозії шийки матки
- Радіохвильове лікування ерозії шийки матки
- Медикаментозне лікування ерозії шийки матки
- Біопсія шийки матки
- УЗД, кольпоскопія
Участь в асоціаціях
- Українська асоціація акушерів-гінекологів
Акушер-гінеколог, лікар УЗД надає послуги
- УЗД ОМТ, МЗ, ЩЗ, кольпоскопія, лікування патології ш/м, ведення вагітних.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД займається лікуванням захворювань
- Запальні захворювання: вульвіт, вагініт, цервіцит, ендометрит, сальпінгоофорит, запальні захворювання органів малого таза.
- Інфекції: кандидоз, бактеріальний вагіноз, трихомоніаз, хламідіоз та інші ІПСШ, ВПЛ-інфекція.
- Патологія шийки матки: дисплазія, поліпи, ектопія, передракові зміни шийки матки.
- Порушення менструального циклу: нерегулярні, рясні, болісні або відсутні менструації, аномальні маткові кровотечі.
- Гормональні та ендокринні порушення: СПКЯ, гіперандрогенія, порушення овуляції, гіперпролактинемія.
- Ендометріоз та аденоміоз.
- Доброякісні утворення: міома матки, поліпи ендометрія, кісти та інші утворення яєчників.
- Проблеми репродуктивного здоров’я: безпліддя, невиношування вагітності, підготовка до вагітності.
- Контрацепція: підбір КОК, внутрішньоматкової контрацепції, імплантів та інших методів.
- Клімактеричні порушення: припливи, сухість піхви, урогенітальні симптоми, підбір менопаузальної гормональної терапії.
- Сексуальне здоров’я: біль під час статевого акту, сухість, зниження лібідо, кров’янисті виділення після статевого акту.
- Профілактика онкологічних захворювань: ПАП-тест, тестування на ВПЛ, кольпоскопія та подальше спостереження.
Схожі спеціалісти:

Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець