Лікарі психологи в Одесі (Київський район)
Софія
Наталя професійний психотерапевт та чутлива людина. Працювала з нею 5 років тому. Вирішила найгостріші питання свого життя. Рекомендую!
Даша С.
Наталю Макарчук знаю майже 8 років. Професійний, чутливий, підтримуючий терапевт.
Дякую і раджу!
Ольга Фінченко
Перша консультація була чудова! Я в перший раз у психолога, дуже хвилювалась, але напруга пройшла через 5 хвилин з початку зустрічі. Наталя створює комфортну атмосферу і відчуття безпеки. Дякую!
Михайло
Гарний лікар. Рекомендую.
15 грудня '25 г.
Психолог
Наталія Макарчук – практикуючий психолог з 12-річним досвідом. Гештальт-терапевт, травмотерапевт. Працює з вигоранням, хронічним стресом, внутрішніми кризами, самооцінкою, сімейними стосунками та ПТСР. Завдяки великому особистому досвіду в бізнесі спеціалізується також на психологічному супроводі підприємців, керівників і чоловіків у періоди високого навантаження та невизначеності. Її підхід поєднує глибину, повагу до особистих меж і практичність. Працює делікатно й конфіденційно.
Софія
26 січня '26р.
Записатися на прийомДодано3 відгуки
Психолог
Психолог спеціалізується на усуненні залежностей, практикує методи загальної, екзистенціальної психології. Є фахівцем в області психодіагностики, сімейного консультування, а також в області конфліктології.
Психолог
Лікар психолог, що спеціалізується на проведенні тренінгів та психотерапевтичних програм (психокорекція, психодіагностика). Має вчений ступінь кандидата медичних наук, є доцентом кафедри клінічної психології.
Психолог
Спеціаліст Філіппова Катерина Володимирівна - психолог. Досвід роботи 16 років. Спеціалізується на вирішенні складних психологічних проблем. Працює над сімейними відносинами, дитячо-батьківським взаєморозумінням. У своїй практиці використовує казкотерапію, психоаналіз. Спеціалізується на тілесно-орієнтованому лікуванні.
Консультація 800/600 грн.
Психотерапевт
Абросимов Виталий Валерьевич
Психолог, психотерапевт
Жанна Валентинівна- психолог, психотерапевт, фізіотерапевт, функціональний діагност. Займається реабілітацією пацієнтів із діагнозами наркотична, алкогольна, харчова, нікотинова залежність.
Психолог, психотерапевт
Лікар Дятлова Ірина, спеціалізується на клінічній психології та психотерапії. Виконує лікування різних патологічних залежностей, надає допомогу в подоланні травмуючих стресових ситуацій. Має другу кваліфікаційну категорію.
Практичний психолог
Фищенко Ольга Витальевна
Фахівець працює з емоційними та особистісними проблемами, допомагає клієнтам долати тривогу, апатію, стрес і труднощі у стосунках. Використовує інструменти КПТ, НЛП і гештальт-терапії. Проводить індивідуальні консультації та курси з підвищення якості життя й самооцінки.
Гончаренко Юлия Дмитриевна