Лікарі психологи в Одесі (Київський район)
Катерина
Наталя Макарчук допомогла мені, коли я пережила дуже тяжку втрату. Дуже вдячна лікарю!
10 грудня '25 г.
Дмитро
Був на консультації на тему професійного росту. Побачив свою ситуацію під новими ракурсами. Дуже сподобалось планую продовжувати.
09 грудня '25 г.
Наталя Макарчук гарний лікар. Я багато чого змінила в житті завдяки роботі з нею.
29 листопада '25 г.
Кароліна
Наталя дуже допомогла мені в подоланні кризового моменту в стосунках. Професійний та чутливий психолог. Дякую за допомогу!
27 листопада '25 г.
Психолог
Наталія Макарчук – практикуючий психолог з 12-річним досвідом. Гештальт-терапевт, травмотерапевт. Працює з вигоранням, хронічним стресом, внутрішніми кризами, самооцінкою, сімейними стосунками та ПТСР. Завдяки великому особистому досвіду в бізнесі спеціалізується також на психологічному супроводі підприємців, керівників і чоловіків у періоди високого навантаження та невизначеності. Її підхід поєднує глибину, повагу до особистих меж і практичність. Працює делікатно й конфіденційно.
Катерина
10 грудня '25р.
Записатися на прийомДодано2 відгуки
Психолог
Психолог спеціалізується на усуненні залежностей, практикує методи загальної, екзистенціальної психології. Є фахівцем в області психодіагностики, сімейного консультування, а також в області конфліктології.
Психолог
Лікар психолог, що спеціалізується на проведенні тренінгів та психотерапевтичних програм (психокорекція, психодіагностика). Має вчений ступінь кандидата медичних наук, є доцентом кафедри клінічної психології.
Психолог
Спеціаліст Філіппова Катерина Володимирівна - психолог. Досвід роботи 16 років. Спеціалізується на вирішенні складних психологічних проблем. Працює над сімейними відносинами, дитячо-батьківським взаєморозумінням. У своїй практиці використовує казкотерапію, психоаналіз. Спеціалізується на тілесно-орієнтованому лікуванні.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-12-15
Консультація 800/600 грн.
Психотерапевт
Абросимов Виталий Валерьевич
Психолог, психотерапевт
Жанна Валентинівна- психолог, психотерапевт, фізіотерапевт, функціональний діагност. Займається реабілітацією пацієнтів із діагнозами наркотична, алкогольна, харчова, нікотинова залежність.
Психолог, психотерапевт
Лікар Дятлова Ірина, спеціалізується на клінічній психології та психотерапії. Виконує лікування різних патологічних залежностей, надає допомогу в подоланні травмуючих стресових ситуацій. Має другу кваліфікаційну категорію.
Практичний психолог
Фищенко Ольга Витальевна
Фахівець працює з емоційними та особистісними проблемами, допомагає клієнтам долати тривогу, апатію, стрес і труднощі у стосунках. Використовує інструменти КПТ, НЛП і гештальт-терапії. Проводить індивідуальні консультації та курси з підвищення якості життя й самооцінки.
Гончаренко Юлия Дмитриевна