Лікарі мамологи в Одесі (Київський район)
Знайдено 3 лікаря
3 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Юлія
Дякую лікарю , мамі відалив велику атерому на спині ідеально, без болісно і з ідеальними швами
Нонна
Перше враження про лікаря дуже хороше , ввічлива та уважна. Огляд пройшов у комфортних умовах, а не так як в державних клініках. Після все докладно розповіла та пояснила. Призначила мені лікування. Я буду виконувати рекомендації лікаря.
Все пройшло відмінно. На прийомі мені все сподобалося. Лікар просто чудова і компетентна, було комфортно знаходиться на прийомі. На даний момент вирішуємо мою проблему. Буду відвідувати ще. Фахівця однозначно рекомендую! Дякую!
Проктолог, хірург, мамолог
Акушер-гінеколог, мамолог
Мамолог, онкохірург
Лікар спеціалізується на діагностиці та оперативному лікуванні раку молочної залози. Пріоритетним є виконання повного обсягу консервативного і оперативного лікування пацієнток з доброякісною і злоякісною патологією молочних залоз, з обов'язковим дотриманням правил естетичної і реконструктивно-пластичної хірургії. Такий підхід дозволяє комплексно допомогти пацієнткам, домогтися гарної соціальної адаптації та поліпшення якості їх життя.
Діагностика і лікування проводиться за міжнародними рекомендаціями і протоколами американських і європейських об'єднань: NCCN (National Comprehensive Cancer Network), ESMO (European Society for Medical Oncology), EUSOMA (European Society of Breast Cancer Specialists).