Федченко Любов Ігорівна

Педіатр, інфекціоніст
Досвід лікаря охоплює одразу кілька важливих напрямів у дитячій медицині — анестезіологія, педіатрія, інфекційні захворювання. Вона уважна, спокійна, професійна — саме така, якій хочеться довірити здоров’я своєї дитини. Ми щасливі, що вона з нами.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2014- 2020 рр. — навчалась у Запорізькому державному медичному університеті.
  • Пройшла інтернатуру за спеціальністю дитяча анестезіологія та з 2022 року працює у МДЛ №2.
  • 2024 р. — здобула спеціалізацію з педіатрії та приєдналася до приймального відділення.
  • 2025 р. — завершила спеціалізацію з дитячих інфекційних хвороб і працює як дитячий інфекціоніст в інфекційно-боксованому відділенні.

Лікар-педіатр, інфекціоніст надає послуги

• Консультування та лікування
  • Базова оцінка росту, ваги та статевого дозрівання (ранній або затриманий статевий розвиток, скерування до дитячого ендокринолога у разі потреби)

Лікар-педіатр, інфекціоніст займається лікуванням захворювань

• ГРВІ, грип, риніти, фарингіти, тонзиліти (ангіни)
  • Отити (запалення вуха) та синусити
  • Бронхіти, обструктивні стани та пневмонії
  • Дитячі інфекції: вітряна віспа (вітрянка), скарлатина, кір, краснуха, епідемічний паротит (свинка), кашлюк тощо
  • Кишкові інфекції (ротавірусна інфекція, харчові отруєння)
  • Інфекції сечовивідних шляхів (цистити, пієлонефрити)
  • Порушення сечовипускання
  • Ознаки дефіцитних станів (наприклад, рахіт через нестачу вітаміну D, залізодефіцитна анемія)
  • Порушення сну у дітей, підвищена збудливість або тривожність
  • Головні болі напруги у підлітків