Лікарі акушери-гінекологи в Києві (метро Теремки)
4 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Тетяна
Я хочу лишити відгук про даного лікаря. Це лікар не про гроші а про благо і здоровʼя пацієнток. Лише точні призначення, адекватне лікування згідно протоколів і людяне відношення .
Наблюдалась всю беременность у Анны Александровны , понравился ее подход, она всегда заранее сообщала о дальнейших приёмах, анализах и графике посещений , всегда лично оповещала меня даже в выходные и не рабочее время о всех результатах.Во время войны , когда клиника не имела возможности работать, Анна всегда была на связи, давала полезные рекомендации, вплоть до дня родов. Очень грамотный врач , и приятный человек. И дальше планирую проходить у нее все плановые осмотры!
Вита
Це був перший мій візит, моє знайомство. На всі мої запитання мені відповіли, мене оглянули, додаткові аналізи призначили. Їх тут же можна було зробити, збираюся продовжувати лікування у цього фахівця. Все на найвищому рівні! Рекомендую!
Лия
Все шикарно. Істина пізнається в порівнянні. Лікаря порекомендувала подруга. Мені дуже сподобалося, лікар не прагне здерти з пацієнта якомога більше грошей. Відправляючи його на ті чи інші процедури. Все кваліфіковано та ефективно!
Акушер-гінеколог, мамолог
Проводить діагностику та лікування патологій шийки матки, порушень менструального циклу, діагностику та лікування запальних процесів, займається естетичною гінекологієюю.
Консультація від 1070
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується на виявленні та лікуванні гінекологічних патологій. Виконує гистероскопию, кольпоскопію, ультразвукове дослідження органів малого таза. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи на наявність інфекції. Лікує ерозію шийки матки, клімакс, ендометріоз, кісти яєчників і ендометрит.
Консультація 1440/онлайн 1200
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Акушер-гінеколог надає послуги з ведення вагітності. Займається проведенням скринінгових УЗД, дуплексним скануванням матково-плацентарного кровотоку.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Фастовец Яна Валерьевна
Акушер-гінеколог, дитячий гінеколог
Филатова-Рыжук Ирина Николаевна
Лікар приймає дітей віком від 3х років та дорослих. Здійснює амбулаторний прийом, консультує пацієнток із клімактеричними розладами.
Проводить діагностику та лікування патологій шийки матки, порушень менструального циклу, діагностику та лікування запальних процесів.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Галенко Римма Александровна
Маю досвід 30 років по спеціальності акушерство та гінекологія та перинатології в лікувальних закладах 3-го рівня.
Отримала міжнародну сертифікацію Fetal Medicine Foundation
Чеботарева Руслана Михайловна
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Лысенко Болеслав Михайлович
Акушер-гінеколог, лікар УЗД Лисенко Болеслав Михайлович проводить сучасне оперативне лікування гінекологічної патології, такі як ендоскопічні операції в порожнині матки при поліпах та субмукозних міомах матки, а також інтимну пластику. У роботі застосовує малоінвазивні методи лапароскопії при міомах матки, кістах яєчників. Проводить ультразвукові дослідження у гінекології та акушерстві, а також відеокольпоскопію.
Демура Елена Валерьевна
Стус Ирина Валерьевна