Лікарі отоларингологи в Києві (метро Теремки)

Диана
В первый раз попали к Людмиле Николаевне, когда сынуля детальку от конструктора брата в нос запихнул. Она очень оперативно тогда всё сделала, ребёнок даже испугаться не успел. А потом уже мы к ней на приёмы попадали с ринитами-отитами всякими то у старшего, то у младшего. И всегда оставались довольны качеством её работы и отношением к детям. Рекомендую!
Катерина
Ц цього лікаря я лікувла своє хворе горло. Виявилась проблема, про яку я навіть не здогадувалась, думала, що лише часто хворію. Я дуже вдячна лікарю, що своєчасно мені допоміг.
Аня
Благодарна Людмиле Николаевне за эффективное лечение отита у дочки. Очень крепкий специалист, глубоко знает свое дело. Хорошо, что есть такие.
10 грудня '16 г.
Оксана
Людмила Николаевна выслушала, осмотрела, назначила курс терапии, теперь лечимся. Первые результаты радуют. Спасибо!
28 серпня '16 г.
Отоларинголог, Отоларинголог-онколог, Психотерапевт
Доктор Образцов Ігор Геннадійович спеціалізується в області отоларингології. Консультує, займається видаленням сторонніх тіл, дослідженням слуху камертоном, пункцией пазух носа.
Лікар-отоларинголог вищої категорії проводить повний комплекс процедур амбулаторної отоларингологічної допомоги. Спеціалізується на терапії запальних процесів носових пазух, вушної порожнини, ротоглотки, вилученні сторонніх предметів з ЛОР-органів
Консультація
Педіатр, дитячий гастроентеролог
Займається лікуванням хвороб шлунково-кишкового тракту, товстої і тонкої кишки, жовчовивідних шляхів, печінки та ін. Лікар також консультує онлайн
Київ м. Вишневе, вул. Освіти, 19
Педіатр, дитячий хірург