Олійник Анна Олександрівна

Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
лікар другої категорії
Консультація 1440/онлайн 1200
Лікар спеціалізується на виявленні та лікуванні гінекологічних патологій. Виконує гистероскопию, кольпоскопію, ультразвукове дослідження органів малого таза. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи на наявність інфекції. Лікує ерозію шийки матки, клімакс, ендометріоз, кісти яєчників і ендометрит.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Лия
08 березеня '20р.
Все шикарно. Істина пізнається в порівнянні. Лікаря порекомендувала подруга. Мені дуже сподобалося, лікар не прагне здерти з пацієнта якомога більше грошей. Відправляючи його на ті чи інші процедури. Все кваліфіковано та ефективно!
Вита
10 лютого '20р.
Це був перший мій візит, моє знайомство. На всі мої запитання мені відповіли, мене оглянули, додаткові аналізи призначили. Їх тут же можна було зробити, збираюся продовжувати лікування у цього фахівця. Все на найвищому рівні! Рекомендую!
05 червеня '22р.
Наблюдалась всю беременность у Анны Александровны , понравился ее подход, она всегда заранее сообщала о дальнейших приёмах, анализах и графике посещений , всегда лично оповещала меня даже в выходные и не рабочее время о всех результатах.Во время войны , когда клиника не имела возможности работать, Анна всегда была на связи, давала полезные рекомендации, вплоть до дня родов. Очень грамотный врач , и приятный человек. И дальше планирую проходить у нее все плановые осмотры!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2016 р. - Київський національний медичний університет ім. О. О.Богомольця. Спеціальність «Лікувальна справа»;
  • 2019 р. - інтернатура на базі Київський національний медичний університету ім. О. О. Богомольця, за спеціальністю «Акушерство та гінекологія»;
  • 2020 р. - спеціалізація на базі Української військово-медичної академії, за спеціальністю «Ультразвукова діагностика».

Курси підвищення кваліфікації

• 2019 р. - курс ТУ "Кольпоскопія і патологія шийки матки" Ендофорс;
  • 2018 р. - курс ТУ "Гістероскопія: показання, протипоказання, техніка виконання" Ендофорс;
  • 2020 р. - практичний курс " Школа УЗД в гінекологія";
  • 2021 р. - отримала 2-гу кваліфікаційну категорію за спеціальності «Акушерство та гінекологія»;
  • 2022 р. - курс "УЗ-діагностика невідкладних станів в гінекології";
  • 2024 р. - курс "Плазмотерапія в гінекології".

Участь в асоціаціях

• член ГО "Асоціація лікарів амбулаторної медицини"

Лікар акушер-гінеколог, УЗД-фахівець надає послуги

• ведення вагітності;
  • підбір контрацепції ;
  • консультування жінок репродуктивного та менопаузального віку;
  • видалення доброякісних новоутворень зовнішніх статевих органів, шийки матки та піхви;
  • кольпоскопія;
  • біопсія шийки матки;
  • постановка та видалення ВМС;
  • радіохвильове лікування шийки матки;
  • УЗД малого тазу (трансвагінально, трансабдомінально);
  • УЗД щитоподібної залози;
  • УЗД органів черевної порожнини;
  • УЗД молочної залози;
  • УЗД при вагітності до 12 тижнів;
  • УЗД сечовидільної системи у жінок.

Лікар акушер-гінеколог, УЗД-фахівець займається лікуванням захворювань

• аменорея;
  • аномальні маткові кровотечі;
  • бартолінт;
  • вульвіт;
  • вульвовагініт;
  • галакторея;
  • дисплазія шийки матки;
  • дисплазія піхви та вульви;
  • інфекцій що передаються статевим шляхом;
  • кіста яєчника;
  • конділоми шийки матки та піхви;
  • міома матки;
  • міометрит;
  • молочниця;
  • оофорит;
  • папіломи шийки матки та піхви;
  • поліп ендометрія;
  • поліп шийки матки;