Сторінка 4. Лікарі стоматологи в Києві (Святошинський район)
Знайдено 44 лікаря
2 відгука
Антон
На верхней десне, под самой косточкой оголился зуб. Стоматологи, к которым я обращался боялись даже лесть туда. По рекомендации обратился к Иващенко Александру. Сразу видно, что он хирург-стоматолог, с многолетним стажем. Да, пришлось повозиться, но все-таки получилось удалить лишний зуб. Очень ему благодарен. Знает свою работу.
Катерина
Самый лучший врач, мой сынок очень любит ее и никогда не боится идти к ней на прием! Тоже самое могу сказать и про себя❤️
16 травня '18 г.
Дитячий стоматолог, стоматолог-терапевт, ендодонт
Спеціалізується на терапевтичній стоматології. Володіє новітніми сучасними методиками, які використовуються в дитячій стоматологічній практиці. Надає послуги в області невідкладної стоматологічної допомоги та естетичної реставрації зубного ряду. Займається ендодонтичною терапією.
Консультація безкоштовно
Хірург-стоматолог, щелепно-лицевий хірург
Лікар проводить видалення зубів будь-якої складності, зубозберігаючі операції. Займається
дентальною імплантацією системами Straumann, Nobel, Megagen, Neodent, Alpha Bio, ICX. Проводить відкритий та закритий синусліфт, кісткову пластику альвеолярного відростка верхньої та нижньої щелеп, підготовку до імплантації, роботу з м'якими тканинами у зоні імплантації.
Стоматолог-ортопед
Висококваліфікований фахівець, який спеціалізується на діагностиці та лікуванні проблем, пов'язаних із структурою та функцією щелепно-лицевої області. Мета його роботи - відновлення та збереження правильного прикусу та здоров'я зубів.
Стоматолог-ортопед
Стоматолог-ортопед, стоматолог, стоматолог-протезист
Кузін Олександр Євгенович – лікар стоматолог ортопед, протезист в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Спеціалізується на відновленні функціональності та естетики зубів, знімному та незнімному протезуванні, мікропротезуванні та протезуванні на імплантах. Досвідчений фахівець із встановлення мостовидних протезів, вінірів, люмінірів та куксових вкладок.
Ольга Федорова
01 березеня '25р.
Мені чоловік подарував сертифікат в Люмі Дент , і я вирішила встановити вініри на передні зуби. Встановлював мені лікар Кузін Олександр Євгенович. Обирала лікаря по відгукам, і не даремно довірилась. Результат мені сподобався дуже, чоловік теж зацінив....
Консультація безкоштовна
Стоматолог- терапевт
Варченко Елена Сергеевна
м. Академмістечком.Сирецьм. Берестейська
Стоматолог-терапевт, стоматолог, стоматолог-ортопед, щелепно-лицевий хірург
Данилов Александр Александрович
Лікар виконує наступні лікувальні процедури та операції: консультація пацієнтів, діагностика стоматологічних захворювань та складання плану лікування. Лікар спеціалізується на терапевтичному спектрі послуг: лікування каріозних уражень зубів, ендодонтичному лікуванні кореневих каналів різної складності, та інших стоматологічних маніпуляцій.
Илларионов Роман Валерьевич
Щелепно-лицевий хірург, стоматолог