Кузін Олександр Євгенович
лікар першої категорії
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:

Київ
житловий масив Чайки, вул. Печерська, 4 (Петропавлівська Борщагівка)
м.Академмістечком.Сирецьм.Берестейська
Ольга Федорова
01 березеня '25р.
Мені чоловік подарував сертифікат в Люмі Дент , і я вирішила встановити вініри на передні зуби. Встановлював мені лікар Кузін Олександр Євгенович. Обирала лікаря по відгукам, і не даремно довірилась. Результат мені сподобався дуже, чоловік теж зацінив. Можу сказати одне в Люмі Дент працюють професіонали!
Олександра
17 лютого '25р.
Встановлювала вініри у лікаря Кузіна Олнксандра в Люмі Дент . Результатом задоволена. Колір вінірів вийшов натуральним, такий як я хотіла. Дуже дякую лікарю та клініці.
Єгор Мартинов
18 січня '25р.
Враження від візиту просто супер! Був в клініці на Оболоні в Люмі-Денті, Кузін О.Є. поставив коронку на передній зуб. Усе пройшло швидко та безболісно. Рекомендую всім!
Кіріл Розумєй
22 грудня '24р.
Був на консультації по встановленню вінірів на зуби в Люмі-Денті на Солом'янці у стоматолога ортопеда Кузіна О.Є. Дуже сподобалася консультація, лікар професіонал, склали повний план лікування і вже зовсім скоро йду на встановлення вінірів і матиму ідеальну усмішку
Марина Василенко
08 грудня '24р.
Звернулася до стоматолога-ортопеда Кузіна О.Є. в Люмі Дент і залишилася дуже задоволена! Лікар дуже професійний, уважно вислухав усі мої запитання і відповів на них. Відразу зрозуміла, що лікар знає свою справу, тому зробили всі необхідні знімки і план лікування прямо на місці. Встановили коронки на 2 зуба, сама процедура пройшла безболісно, і результат просто чудовий, мені все сподобалось адже було враховано всі мої побажання
Анастасія
13 червеня '25р.
Рекомендую стоматолога-ортопеда Кузіна Олександра Євгеновича, досвідчений лікар, професійно встановив мені коронки, не боляче, якісно. Дякую!
- Консультація стоматолога
- Металокерамічні коронки на зуб
- Мостоподібні зубні протези
- Протезування зубів
- Установка штифта в зуб
- Закінчив Харківський медичний коледж.
- Закінчив Харківський Національний Медичний Університет.
- Закінчив Київський Національний Медичний Університет імені О.О.Богомольцяза спеціальністю «Стоматологія».
- Проходив спеціалізацію за напрямком «Ортопедична стоматологія» при Національній медичній академії післядипломної освіти ім. Л.П.Шупика.
Курси підвищення кваліфікації
- 2024 р. - «ALL-ON-4. ALL-ON-6. У практиці кожного лікаря»;
- 2024 р. - «Пряма реставрація фронтальних та бічних зубів»;
- 2023 р. - «Керамічні накладки та вініри»;
- 2023 р. - «Цифрові клінічні протоколи»;
- 2022 р. - «Знімне та умовно-знімне протезування»;
- 2022 р. - «Особливості повторного лікування кореневих каналів»;
- 2022 р. - «Теоретичний курс: Мультистоматологія»;
- 2021 р. - «Комплексне навчання з ортопедичних та хірургічних рішень Straumann»;
- 2021 р. - «Хірургічні протоколи негайного навантаження»;
- 2020 р. - «Аугментація кісткової тканини: помилки та ускладнення»;
- 2020 р. - «Гармонізація посмішки за допомогою прямих та непрямих реставрацій. Клінічні протоколи створення оптичних ілюзій та матриць естетики»;
- 2020 р. - «Протоколи естетичної реабілітації: від одиночної імплантації до тотальної».
Стоматолог-ортопед, стоматолог, стоматолог-протезист надає послуги
- Протезування з опорою на імпланти;
- Знімне та умовно-знімне протезування з різними видами фіксації;
- Використання в роботі біконулярів, дентального мікроскопа та комп’ютерної анестезії;
- Ортопедичне лікування патологічної стертості зубів;
- Цифрове моделювання усмішки.
- Консультація стоматолога
- Консультація стоматолога-ортопеда