Петрова Ольга Анатоліївна

лікар першої категорії
Лікар, який відомий своєю уважністю до деталей та прагненням до ідеального результату. У своїй практиці дотримується принципу мінімально інвазивного лікування — збереження власних тканин зуба завжди є пріоритетом. Постійно вдосконалює свої навички, проходячи навчання у провідних спеціалістів з естетичної реставрації. Працює за сучасними протоколами, використовуючи якісні матеріали та методики, що дозволяють досягати природного вигляду зубів і довготривалого результату. Спеціалізується на лікуванні карієсу та його ускладнень, а також художніх реставраціях — відновлює форму, колір та функцію зубів з максимальною точністю. У своїй роботі поєднує естетику та функціональність, забезпечуючи комфорт і здоров’я пацієнта. ЇЇ підхід базується на сучасних наукових даних, точності виконання та індивідуальному підході до кожного клінічного випадку, що дозволяє досягати стабільних і передбачуваних результатів лікування.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:
Київ бульв. Миколи Руденка (бульв. Кольцова), 14 Е м.Житомирська7030

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2014-2019 рр. — Тернопільський національний медичний університет імені І.Я. Горбачевського.
  • 2019-2021 рр. — Інтернатура за спеціальністю «Стоматологія», Національний університет охорони здоров’я імені П.Л. Шупика.
  • 2023 р. — Спеціалізація «Терапевтична стоматологія», Національний університет охорони здоров’я імені П.Л. Шупика.

Курси підвищення кваліфікації

• Практичний курс «Direct Anterior Restoration», Malchenko Volodymyr, Київ
  • Практичний курс «Direct Posterior Restoration», Malchenko Volodymyr, Київ
  • Практичний курс «Restoration Contact Point», Dental Experience, Turetskyi Roman, Київ — липень 2025
  • Практичний курс «Direct Posterior Restoration», Dental Experience, Turetskyi Roman, Київ — червень 2025
  • «Rationale of Endodontic Treatment», Vesna Vitaliy, Київ
  • «Digital Smile Design»
  • «Фотодіагностика», практика 8 годин, Clinic School — Ярослав Соломійчук, Володимир Мелізор
  • «Надання першої допомоги в невідкладних станах».

Стоматолог-терапевт надає послуги

• Лікування карієсу та його ускладнень.
  • Пряма реставрація фронтальної групи зубів.
  • Пряма реставрація жувальної групи зубів.
  • Фотодіагностика стоматологічних захворювань.

Стоматолог-терапевт займається лікуванням захворювань

• Консультації пацієнтів, складання плану комплексного лікування
  • Лікування карієсу зубів, художня реставрація
Схожі спеціалісти:
Стоматолог-ортопед, хірург-імплантолог, стоматолог-хірург