Сторінка 37. Стоматологи в Києві

Андрей
Отличный доктор, теперь я знаю, к кому буду ходить лечить зубы.
04 жовтня '16 г.
Спасибо за красивую улыбку!!!)))
02 жовтня '16 г.
Снежана
Не секрет, что практически все женщины недовольны тем, как они выглядят. Я не исключение, мне никогда не нравилась моя улыбка, зубы мне казались тусклыми, и совсем не белыми. Повзрослев, я решила это исправить, и обратилась к Кристине Викторовне. Отбеливание прошло на наивысшем уровне, доктор дала возможность оценить весь свой профессионализм. Спасибо Вам, за то, что заставляете людей улыбаться.
Никита
Хороший врач, ничего плохого не могу сказать.
01 червеня '16 г.
Врач понравился. Лечение проводит очень хорошо.
14 серпня '16 г.
Руслана
Пользуемся услугами Виталия Сергеевича всей семьей, нареканий нет.
30 вересня '16 г.
Стоматолог-ортопед
Лікар-стоматолог-ортопед отримав вищу категорію кваліфікації, займається протезуванням зубів. Має навички установки знімних і незнімних конструкцій. Веде прийом, консультує пацієнтів, призначає етапи терапії, робить зліпки верхньої і нижньої щелепи. Виконує протезування на імплантатах, металокерамічне і Суцільнокерамічні протезування, встановлює вініри, коронки, вкладки. Учасник національних та міжнародних симпозіумів.
Стоматолог-ортопед
Доктор Жданова Олена Олександрівна спеціалізується в області ортопедії і протезування зубного ряду. Має вищу лікарську категорію. Володіє навичками роботи з металокерамічними, Суцільнокерамічні і ультратонкими винирами, коронками, вкладками. Займається протезуванням на імплантатах. Встановлює бюгельні, частково і повністю знімні протези. Веде планування ортопедичного лікування. Учасник українських конференцій і семінарів на тему стоматологічного лікування.
Лікар-стоматолог першої категорії кваліфікації, спеціалізується на передопераційних санації вогнищ хронічних інфекцій у пацієнтів з хворобами серця. Виконує професійну чистку ротової порожнини, проводить безболісне ендодонтичне лікування кореневих каналів. Бере участь в науково-практичних конференціях профільної тематики.
Стоматолог-гігієніст, Пародонтолог
Стоматолог другий лікарської категорії спеціалізується на гігієну ротової порожнини і парадонтології. Проводить комп'ютерну діагностику стану зубів, уроки гігієни. Виконує професійну чистку зубів, лазерне відбілювання і демінералізації. Підбирає індивідуальні засоби по догляду за порожниною рота. Лікує гінгівіти і парадонтит. Відновлює зубну емаль.
Доктор Жалдак Олександр Миколайович, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії. Пропонує пацієнтам послуги лікаря-стоматолога. Проводить консультативний прийом пацієнтів з метою огляду порожнини рота, відбілювання, пломбування та художньої реставрації зовнішнього вигляду зубного ряду. Спеціалізується на пломбування, а також лікуванні карієсу і кореневих каналів, бюгельном протезуванні, установці вінірів, займається зубної імплантацією.
Доктор Братіца Анна Валеріївна спеціалізується в області стоматології. Займається оглядом порожнини рота на предмет наявності захворювань і дефектів. Далі займається лікуванням виявлених захворювань і дефектів, проводить корекцію зовнішнього вигляду зубного ряду. Лікує захворювання зубів і хвороби ясен, карієс, усуває пошкодження зубної емалі, займається пломбуванням кореневих каналів, чищенням зубів.
Консультація безкоштовно
Стоматолог-ортопед, гнатолог, хірург-імплантолог
Володіє всіма методиками стоматологічної імплантації, проводить складні операції на щелепі, працює з усіма існуючими ортопедичними конструкціями, пресованої керамікою, металокерамікою, повними знімними протезами, бюгельнимі протезами.
Стоматолог-пародонтолог
Професійна гігієна порожнини рота.
Стоматолог-терапевт, Дитячий стоматолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням патологій ясен і зубів. Виконує відбілювання зубів, видалення зубного каменю. Лікує карієс, пульпіт, стоматит, гінгівіт, пародонтит. Здійснює прийом дорослих і дітей. В ході лікування зубів у дітей використовує сучасні щадні методики.
Лікар займається лікуванням захворювань зубів і ясен. Виконує відбілювання зубів, видаляє зубний камінь. Лікує всі види карієсу, пульпіт, періодонтит, стоматит. При профілактичних оглядах дає рекомендації по догляду за ротовою порожниною і зубами. Готує ротову порожнину до подальшого протезування та імплантації.