Знайдена 1 лікар
Богдан Петров
Мені надано відмінне лікування, і я рекомендую Євгена Григоровича Царука як фахівця високої кваліфікації.
Світлана Шевченко
Доктор решает проблему конкретными действами. Очень рад, что в данной сложной ситуации я обратилась именно к нему. В данный момент я делаю все, чтобы с его помощью вернуть себя к нормальной жизни. Уверен, что получится и буду оставаться с ним на связи. Спасибо!
Катерина Р.
Хочу подякувати Євгену Григоровичу, він заспокоїв мене своїми словами, я зміг нормально виспатися. Він мені дуже сподобався, а також ті ліки, які він мені призначив мені допомагає. Всім рекомендуватиму його, а також сама ще звертатимуся в разі потреби.
Сергей Карпенко
Прийом сподобався, лікар уважний, про все розпитав, не намагався нав'язати мені дорогі медикаменти
Психіатр, нарколог, психолог, психотерапевт
Займається ефективним лікуванням порушення працездатності, депресивних станів, синдрому хронічної втоми, страхів, тривоги, апатії та млявості, порушення сну, шизофренії, психічних розладів в осіб похилого та старечого віку. Лікувально-профілактична робота серед пацієнтів психіатричного, наркологічного профілів. первинний огляд пацієнта, встановлення попереднього діагнозу, призначення лікування з подальшим підбором підтримуючого лікування. Також веде прийом англійською мовою.
Дмитрий Орлов
28 квітня '25р.
Загалом хороший фахівець. Мене вже кілька років мучить страх, тривога та безсоння. Після сеансу полегшало, ми детально розібрали мою проблему і намітили план подальшого лікування.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-28
Консультація - 2600 грн