Сторінка 34. Лікарі в Києві (Шевченківський район)

Я очень благодарна Лузан Павлу Викторовичу, это доктор от бога.Своим граммотным подходом к моей болезни, он дал шанс на жизнь. Моя семья очень ему благодарны.Мы и ему желаем Мира и Здоровья, счастья, тепла и добра. Как хорошо, что есть такие Люди, как Павел Викторович, спасибо.
Максим
Були суперечливі думки лікарів щодо з'явилися ущільнень у грудях. Ось звернулася до Павла Вікторовича і зараз проходжу призначені ним дослідження. Поки все відмінно - кваліфікований і уважний лікар.
20 грудня '16 г.
Уважний і кваліфікований лікар, так його мені рекомендували. Тепер можу особисто підтвердити цю думку інших пацієнтів. Дякую за допомогу, Євген Юрійович!
19 грудня '16 г.
Консультация понятная, ответил на все вопросы. Спасибо большое!
21 серпня '16 г.
Мамолог, Онколог
Лікар-мамолог, онкохірург вищої категорії. Виконав понад 5 000 операцій, спеціалізується на хірургії захворювань онкологічного профілю: молочної залози, м'яких тканин, щитовидки і т.д. Автор винаходу «Спосіб радикальної резекції молочної залози при онкологічної патології».
Онколог, онкодерматолог, онкохірург, мамолог
Лікар-онколог, онкодерматолог, онкохірург вищої категорії. Спеціалізується на лікування захворювань: мастодиния (біль у грудях), мастити різної природи, мастопатія (фіброаденома молочної залози), доброякісні пухлинні утворень молочнйо залози, рак молочної залози, рак органів травлення. Керівник напрямку з онкології Лікар-експерт в програмі телеканалу СТБ «Я Соромлюся свого тіла» Автор і співавтор 15 наукових робіт і публікацій, зокрема, в журналах «Онкологія» та «Клінічна онкологія» Активний учасник профільних науково-практичних конференцій, семінарів, з'їздів і тематичних курсів удосконалення на території України, Німеччини, Туреччини, Іспанії. Щорічно бере участь в конгресі Європейського товариства медичних онкологів (ESMO)
Київ вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1 р.Подільський
Київ с. Капітанівка, вул. Соборна, 21
Акушер-гінеколог, онкогінеколог
Олександр Миколайович -акушер-гінеколог, онкогінеколог. Використовує у своїй роботі хірургічні, лазерні, радіохвильові методики лікування гінекологічних захворювань. Має навички та знання УЗД діагностики органів малого тазу
Консультація від 900
Ендокринолог
Лікар спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні захворювань органів ендокринологічної системи. Приймає пацієнтів із надмірною вагою, порушеннями функції надниркових залоз, гіпертиреозом, вузловим зобом та цукровим діабетом. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах з ендокринології.
Записатися на прийомЗа місяць записано 2 пацієнта
Лікар спеціалізується на виявленні та терапії неврологічних патологій. Приймає пацієнтів з болем в області хребта та шиї, головним болем, онімінням кінцівок, частими запамороченнями та шумом у вухах. Лікує остеохондроз, міжхребцеві грижі, головний біль напруги, наслідки інсультів, неврастенію, вегето-судинну дистонію, міжреберну невралгію та інші хвороби.
Пульмонолог
Лікар лікує гострі та хронічні бронхіти, бронхіальну астму хронічну обструктивну хворобу легень, пневмонії різної етіології, саркоїдоз та інші захворювання бронхолегеневої системи різного ступеня тяжкості.
Чому я працюю лікарем? Здоров'я людини - це справжній скарб, і моя задача як лікаря цей скарб зберегти та примножити. Ніщо не робить мій день краще ніж щасливі очі людини, якій я допомогла
Отоларинголог, дитячий отоларинголог
Кардіолог, лікар функціональної діагностики