Лікарі психологи в Києві (Печерський район)

Фільтр: (Знайдено 6 лікарів 92 відгука) Сортування
Руслан Павлов
Лікарка підійшла, сподобалась. тому я задоволений. Буду працювати з нею. Сподобалось: вміння слухати, знайти спільну мову, чітко розповіла все, що вона побачила, тобто чіткість, конкретність, компетентність, Тетяна Андріївна - гарний фахівець!
Світлана
Прекрасный интерьер клиники и отличный специалист. Провела прием на высшем уровне. Все доступно объяснила.
Катерина
Виктория Олеговна очень внимательная. Она была достаточно открыта, располагала к общению, выслушивала, было не сложно открываться, рассказывать. Врач задавала наводящие вопросы, настраивала на оптимизм, благодаря ей у меня стремительные перемены в жизни, благодаря просто разговору, поэтому я хочу порекомендовать ее подруге.
Сергей
Онлайн консультація була насиченою, уважно вислухала мою проблему та запропонувала варіанти лікувань. Дуже задоволений лікаркою
Психіатр, психотерапевт, психолог
Індивідуальні консультації. Лікування депресії, тривожних розладів, біполярних афективних розладів, шизофренії, неврастенії, розладів особистості, ігроманії, розлади харчової поведінки.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-23
Консультація - 1500 грн.
Нарколог Психіатр Психолог Психотерапевт Психіатр-нарколог Психосоматолог
Психіатр, психотерапевт, має попит, через ефективне лікування таких захворювань і проблем: різні страхи, тривога, нав'язливі дії та думки, безсоння, порушення поведінки, панічні розлади, головний біль різного генезу, психічні розлади, конфліктність, невпевненість у собі, асоціальна поведінка , синдром хронічної втоми, манія переслідування, жахи під час сну, хронічна втома, неконтрольована агресія, апатія та млявість, зміна особистості, тривожний стан. Лікар веде лікування пацієнтів від початку їх звернення до кінцевого результату: (пацієнт позбувся своєї проблеми з якою звернувся до лікаря).
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-23
Психолог, Психотерапевт
Катерина Олександрівна спеціалізується на психології та психотерапії і надає широкий спектр консультаційних послуг для дорослих та підлітків від 16 років. Веде індивідуальні консультації, парні (сімейні) сесії, а також проводить консультації онлайн. Катерина Олександрівна допомагає пацієнтам справлятися з різними психоемоційними розладами, такими як невроз, фобії, вегето-судинна дистонія, панічні атаки та безсоння. Особливу увагу приділяє питанням емоційного вигоряння, стресу, агресивності та неконтрольованих емоцій, а також підтримує у складних життєвих ситуаціях: розлучення, розрив відносин, втрата роботи, кризи середнього віку та кризи в сімейному житті.
Консультація 2000 грн.
Клінічний психолог, практичний психолог
Клінічний та практичний психолог працює з такими проблемами, як депресія та суїцидальність, тривожні розлади, розлади поведінки, розлад дефіциту уваги/гіперактивності.
Психолог, психотерапевт
Спеціаліст займається діагностикою психологічних та поведінкових розладів прикордонного спектру, психотичних розладів. У роботі використовує релаксаційні методи. Працює з дитячо-батьківськими стосунками, ревнощами, зрадою та агресією. Лікує безсоння, тривожність, депресію, шизофренію.
Консультація від 1900
Психолог, психотерапевт, психіатр
Спеціалізується на лікуванні тривожно-депресивних станів, ПТСР, порушень сну, соматоформних розладів та поведінкових порушень у підлітків (від 12 років). Застосовує психотерапевтичні методи та, за потреби, медикаментозне лікування для досягнення найкращих результатів.