Лікарі пародонтологи в Києві (Печерський район)

Фільтр: (Знайдено 7 лікарів 2 відгука)
Знайдено 7 лікарів
2 відгука
Сортування: (Досвід)
Роберт
Кваліфікований стоматолог. Лікував у нього зуби та ясна. Все пройшло дуже добре. Лікар, зміг ефективно мені допомогти. Зараз проблему повністю усунено. Буду мати на увазі цього фахівця. З чистою совістю можу рекомендувати!
Ігор
Проходила процедуру відбілювання у цього лікаря. Хочу сказати так як мені це зробив Роман Семенович, до цього мені не робив жоден стоматолог, а я була в багатьох спеціалістів. Тому можу порівнювати. Дуже професійний лікар. Рекомендую!
Лікар займається виявленням та терапією захворювань зубів і ясен. Проводить видалення зубного каменю різними методами. Виконує відбілювання та видалення зубів. Спеціалізується на лікуванні кореневих каналів зуба та пломбування зубів. Приймає пацієнтів з гінгівітом, пульпітом, карієсом та пародонтитом.
Стоматолог-пародонтолог, стоматолог-терапевт
Київ бул. Миколи Міхновського (Дружби Народів), 14-16 (корп.3, оф. 1) м.Звіринецька98м.Либідська183м.Видубичі3614
Лікар займається діагностикою та терапією захворювань зубів і ясен. Виконує чистку зубів ультразвуком та методом Air Flow. Лікує пародонтит, всі види карієсу, пародонтоз, стоматит, гінгівіт та пульпіт. Консультує з приводу вибору зубних паст та правильної гігієни ротової порожнини. Бере активну участь в конференціях та майстер-класах.
Лікар спеціалізується на виявленні та лікуванні стоматологічних захворювань. Виконує чистку зубів методом Air Flow. Займається художньою реставрацією та видаленням зубів. Приймає пацієнтів з карієсом, пульпітом, стоматитом, гінгівітом та пародонтитом. В роботі використовує сучасні методики.
Стоматолог-терапевт, пародонтолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням пародонтиту, а також інших захворювань зубів. Проводить зняття м'яких та твердих зубних відкладень різними методами. Виконує відбілювання зубів. Спеціалізується на художній реставрації зубів та лікуванні некаріозних уражень ротової порожнини.
Пародонтолог
Олександра, лікар - пародонтолог спеціалізується на: діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань ясен і тканин навколо зубів за EFP протоколами, Лікування гінгівіту та пародонтиту, Проведення пародонтальної терапії, а саме: глибоке очищення коренів зубів, видалення зубного каменю та нальоту, Хірургічне лікування, таке як: пародонтальні операції, спрямовані на відновлення пошкоджених тканин, Профілактика захворювань ясен: консультування пацієнтів щодо правильної гігієни ротової порожнини та регулярних профілактичних заходів. Лікар - пародонтолог працює у тісній співпраці з іншими стоматологами для забезпечення комплексного підходу до Вашого лікування та догляду за ротовою порожниною.
Стоматолог-пародонтолог, стоматолог-терапевт