Лікарі стоматологи в Києві (метро Печерська)

Дмитро
Професіонал своєї справи, дав якісну консультацію та підказав, як найкраще і швидше все зробити. Дякую!
Анастасия
Ой, девчонки - как же давно я мечтала о пластике груди...лет с 16) а сделала в итоге в 26))) И то не решилась бы , если б не обаяние Игоря Олеговича, его профессионализм и чувство юмора ))) теперь у меня полная троечка и я - королева!
Лера
С детства очень беспокоило торчащее ухо. Как я не старалась подбирать причёску, все равно было очень заметно. Спасибо Золотаренко Игорю Олеговичу и команде Цертуса. Наконец-то мои ушки выглядят аккуратно, симметрично. Я очень рада, что обратилась к профессионалам.
Женя
Очень хочу высказаться по поводу безупречной работы доктора Золотаренко. Игорь Олегович настоящий волшебник! Обратилась к нему к нему с проблемой нависания века. Давно мечтала о более открытом взгляде, и вот, мечта, наконец, стала реальностью. После операции я, можно сказать, вновь взглянула на мир широко распахнутыми глазами. Лицо стало выглядеть счастливее и моложе. Огромное спасибо доктору за его заботу и профессионализм. Если и решаться на подобный шаг, то только в клинике Certus.
Челюстно-лицевой хирург, Пластический хирург
Лікар Золотаренко Ігор Олегович - щелепно-лицьовий хірург, стоматолог-імплантолог. Протягом 10 років спеціалізується на складних оперативних втручаннях ротової порожнини людини. Проводить імплантацію кісткових ділянок, видаляє новоутворення, встановлює протези. Володіє навичками пластичної хірургії.
Стоматолог-хірург, імплантолог
Лікар-стоматолог першої категорії. Спеціалізується в області консервативної пародонтології, хірургічних і імплантологічних маніпуляцій в стоматології. Проводить лікування тканин пародонту за допомогою сучасних методик: плазмоліфтінга, поддесневого скейлінга, вектор-терапії. Виконує пластику м'яких тканин порожнини рота, установку імплантатів, а також видалення зубів будь-якої складності, пародонтологічні і зубозберігаючі операції.
Дитячий стоматолог
Стоматолог першої кваліфікаційної категорії займається терапією зубних хвороб у дітей. Спеціалізується на комплексній діагностиці початкового і прихованого карієсу. Надає послуги видалення молочного зуба, пломбує зуби, лікує каріозні поразки. Робить глибоке фторування, також застосовує в роботі озонотерапию.
Стоматолог-ортопед
Анна Вікторівна – кандидат медичних наук, лікар стоматолог-ортопед. Автор 35 наукових праць. Спеціалізується на протезуванні, загальній стоматології (лікування карієсу, реставрація зубів) пародонтології, лікуванні дисфункції СНЩС, бруксизму. Проводить проф. гігієну ротової порожнини, протезування зубів, встановлення керамічних коронок та вінірів.
Консультація от 150
Стоматолог, хірург, імплантолог
Веде лікування пацієнта від «А до Я». Пріоритетний напрямок в роботі - хірургічна стоматологія, установка безметалевих коронок. Здійснює протезування зубів в повному обсязі, включаючи знімне і незнімне протезування, протезування на імплантатах всіх європейських і світових фірм-виробників. Строго дотримується сучасних стандартів і протоколів лікування затверджених Міністерством охорони здоров'я України та Європейською асоціацією стоматологів.