Сторінка 396. Приватні лікарі в Києві
3 відгука
Маргарита
Доктор Чекмарев выполнял мне сложную операцию, не буду вдаваться в подробности какую. Одно хочу сказать, что это грамотный, рассудительный и опытный врач. Если кому-то понадобиться помощь в области хирургии, буду рекомендовать только вас.
Вита
В дочери была травма головы. Татьяна Ивановна смогла помочь нашему ребенку, избавила от головных болей. Её методы лечения реально действуют. Сейчас здоровье нашей дочери в безопасности. Огромное спасибо за помощь.
26 червеня '18 г.
Оля
Тетяна Іванівна допомогла мені позбутися мігрені, що турбувала мене багато років. На відміну від інших фахівців, Козачок підійшла до проблеми комплексно і лікувала не тільки симптоми, а і причину хвороби. Зараз мене не турбує цей жахливий біль, а все завдяки Тетяні Козачок.
06 липня '18 г.
Хірург
Лікар Чекмарьов Сергій В'ячеславович - хірург. Досвід роботи 16 років. Спеціалізується на складних хірургічних втручаннях. Надає грамотну допомогу в питаннях видалення доброякісних новоутворень. Володіє навичками лапароскопічної та малоінвазивної хірургії. Спеціалізується в області проктології.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-02-19
Доктор Козачок Тетяна Іванівна - невролог. Лікар вищої категорії на протязі 33 років надає кваліфіковану допомогу в питаннях усунення неврологічних порушень. Лікує захворювання центральної нервової системи, ураження головного мозку, мігрень. Володіє навичками точкового масажу.
Офтальмолог, Офтальмохірург
Людмила Викторовна Кикоть занимается диагностикой и лечением различных нарушений и заболеваний в области офтальмологии. Проводит коррекцию близорукости и дальнозоркости, биомикроскопию глаза и тонометрию. Терапию проводит с помощью медикаментов и хирургического вмешательства.
Консультація від 600 грн
Лікар проводить діагностику і лікування захворювань вух, горла і носа. Приймає дорослих і дітей. Лікує отит, ларингіт, гайморит, хронічний тонзиліт, фронтит, носові кровотечі. Виконує пункцію пазух носа і промивання лакун піднебінних мигдалин.
Київ
м. Ірпінь, вул. Соборна, 128/1
Флеболог, хірург
Лікар володіє всіма сучасними методами виявлення і терапії патологій судинної системи. Лікує атеросклероз, вроджені артеріовенозні мальформації, тромбоз і тромбофлебіт вен нижніх кінцівок, трофічні виразки, судинні зірочки і варикоз.
Анестезіолог, альголог, лікар інтенсивної терапії
Лікар спеціалізується в області анестезіології. Займається знеболенням пацієнтів перед хірургічними втручаннями, спеціальними лікувальними і діагностичними процедурами. Проводить інтенсивну терапію у пацієнтів з невідкладними станами. Лікує больові синдроми.
УЗД-фахівець
Лікар проводить діагностику захворювань за допомогою ультразвукового обладнання. Виконує УЗД наступних органів: селезінки, жовчного міхура, печінки та печінкових проток, сечовидільної системи, органів мошонки, лімфовузлів, молочних залоз, передміхурової залози (трансректально та абдомінально) та ін.
Консультація від 450 грн
Лікар займається виявленням, терапією і профілактикою хвороб жіночих внутрішніх і зовнішніх статевих органів. Здійснює ведення вагітності. Лікує ерозію шийки матки, кісти яєчників і клімакс. Приймає пацієнток з болями в нижній частині живота, маткові кровотечі.
Сімейний лікар
Лікар спеціалізується на лікуванні загальних захворювань, з включенням ГРВІ, ГРЗ та грипу. Проводить лікування порушень серцево-судинної системи, ендокринної, нервової, сечовидільної системи, а також органів шлунково-кишкового тракту. Призначає лабораторні та інструментальні дослідження. Оперує сучасними методиками терапії.
Педіатр, гомеопат
Лікар спеціалізується на контролі за дітьми першого року життя, проводить планові огляди, ставить щеплення за індивідуальним графіком. Спеціаліст тісно взаємодіє з сучасними гомеопатичними методиками, роблячи позитивний вплив на організм. Використання практик дозволяє відновлювати нервову систему, опрацьовувати хвороби шлунково-кишкового тракту і серцево-судинної системи.
Консультація 1100/1600 грн.