Сторінка 276. Приватні лікарі в Києві

Людмила
Мой муж настаивал на необходимости отказаться от конфет и сладостей до достижения ребенком 5-го возраста. И благодаря этому проблем с молочными зубами у нас нет. Детский стоматолог, к которой мы обратились с вопросом подбора зубной пасты для первых зубов, поддержала наше желание на 100% и научила правильно чистить зубы с первых молочных зубов.
Екатерина
Обратилась в Центр, так как я сторонница именно нетрадиционных методов лечения. С Татьяной Владимировной сразу нашли общий язык. Обширный опыт помог ей поставить верный диагноз, и наконец-то я смогла справится со своим недугом. Огромное спасибо за помощь!
Терапевт, Гомеопат, Лікар народної та нетрадиційної медицини
Лікар спеціалізується в області терапії, гомеопатії, традиційної та нетрадиційної медицини. Лікує захворювання внутрішніх органів, ендокринні та неврологічні патології. Проводить акупунктурную діагностику за методом Фолля, Шіммель (Vega-тест) з визначенням первопораженного органу і причини хвороби, займається підбором гомеопатичних препаратів. Приймає як дорослих, так і дітей. Бере участь в міжнародних конференціях і симпозіумах.
Дитячий стоматолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням хвороб зубів і ясен у дітей. Розробляє профілактичні заходи щодо попередження стоматологічних захворювань. Лікує молочні зуби, виконує видалення молочних зубів. Консультує з приводу підбору зубних паст для дітей.
Консультація от 70 грн.
Лікар займається виявленням та лікуванням гінекологічних патологій. Лікує полікістоз яєчників, ендометріоз і захворювання шийки матки. Проводить профілактику хвороб, що передаються статевим шляхом. Виконує відеокольпоскопію і біопсію шийки матки.
Лікар спеціалізується в області неврології. Лікує вегетосудинну дистонію, невралгію, мігрені, енцефалопатію, синдром дефіциту уваги, розсіяний склероз, неврит лицьового нерва. Бере участь в міжнародних конференціях і семінарах.
Дитячий офтальмолог
Доктор займається діагностикою та терапією очних захворювань у дітей. Лікує кон'юнктивіт, кератит, увеїт і короткозорість, підбирає окуляри для зору. Виконує видалення халязиона. Розробляє профілактичні заходи щодо запобігання порушень зору у дітей.
Імунолог, алерголог
Лікар спеціалізується в області імунології та алергології. Приймає як дорослих, так і дітей. Лікує алергічний риніт, алергічний дерматит, алергічний висип і сезонну алергію. Проводить імунологічне обстеження.
Ендоскопіст
Доктор спеціалізується в області ендоскопії. Виконує бронхоскопію, колоноскопію і езофагогастродуоденоскопію. На підставі отриманих результатів робить висновок про стан досліджуваного органу. Бере участь в міжнародних конференціях і семінарах.
Гінеколог
Доктор займається виявленням і терапією гінекологічних захворювань. Здійснює ведення вагітності, проводить профілактику хвороб, що передаються статевим шляхом. Лікує клімакс, молочницю і передменструальний синдром.
Дитячий невролог, УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується в галузі дитячої неврології та ультразвукової діагностики. Лікує вегетосудинну дистонію, головні болі, затримки розвитку і дитячий м'язовий тонус. Виконує УЗД нирок, молочних залоз і органів черевної порожнини.
Гомеопат, терапевт
Доктор спеціалізується в області терапії і займається лікуванням різних захворювань за допомогою гомеопатичних препаратів. Приймає пацієнтів з шкірними і алергічними патологіями, захворюваннями шлунково-кишкового тракту та сечовидільної системи.
Консультація 2000 грн.