Сторінка 16. Отоларингологи в Києві
Валера
Выпил родниковой холодной воды, в итоге - ангина, обратился к врачу. Марина Николаевна после осмотра назначила мне курс лечения. Сейчас я здоров. Спасибо
Алла
Обращалась при ангине, было мне очень плохо. Уже через 2 дня после начала лечения стало намного легче. Спасибо
Владимир
Мне Александр Игоревич полипы с носовой полости удалял. Все прошло быстро и безболезненно. Ямполь хороший хирург, однозначно!
Владимир
Лечила ангину ребенку, в принципе никаких претензий ни к работе, ни к отношению к пациенту у меня нет. Смело рекомендую
Инга
Хронический тонзиллит меня просто замучал — страдаю им более 3-х лет. Слава Богу, что я попала к такому замечательному специалисту, как Андрей Васильевич. Уже несколько месяцев не было обострений, чувствую себя прекрасно.
20 липня '16 г.
Лисак Сергей Анатольевич
Діагностика та лікування захворювань ЛОР-органів, проведення діагностичних та лікувальних отоларингологічних маніпуляцій, надання невідкладної отоларингологічної допомоги. Лікар проводить видалення сірчаної пробки, видалення стороннього тіла з гортаноглотки, носоглотки, носа та зовнішнього слухового проходу, промивання лакун мигдаликів, промивання порожнини носа по Проєтцю, продування слухових труб по Політцеру, пневмомасаж барабанної перетинки, туалет носа, вуха, малоінвазивні хірургічні втручання та ін. Надає допомогу при носових кровотечах.
Уважно ставиться до кожного пацієнта, враховуючи індивідуальні особливості, дотримуючись клінічних протоколів. Дає зрозумілі та чіткі роз’яснення.
Комар Елена Романовна
Комар Олена Романівна — лікарка отоларинголог
Спеціалізується на гострих та хронічних захворюваннях носа та придаткових пазухах (утруднене носове дихання, гайморити та риніти), захворюваннях вушок (біль, зниження слуху, відчуття закладеності), захворюваннях горла (дискомфорт при ковтанні, осиплість голосу, гострі епізоди ангіни).
Руденька Екатерина Леонидовна
Руденька Катерина Леонідівна — дитяча ЛОР-лікарка. Консультує та оперує діток від самого народження. Спеціалізується на ЛОР-хірургії глотки у дорослих та дітей (аденоїдні вегетації, піднебінні мигдалики); функціональній ендоскопічний хірургії носа та придаткових пазух (септопластика, вазотомія, гайморотомія); патологічних станах середнього та внутрішнього вуха (хронічні гнійні середні отити з/без холестеатоми, секреторні/адгезивні отити, кохлеарна імплантація, слухові імпланти кісткової провідності); пластичній хірургії вроджених вад вушної раковини (мікротія, відстовбурченність, вушні привіски, нориці).
Консультація 1150/1250 грн.
Дыба Андрей Александрович
Андрій Олександрович - ЛОР-лікар, хірург-оториноларинголог, дитячий ЛОР. Спеціалізується на медичному консультуванні дітей та дорослих, діагностиці та лікуванню ЛОР-органів. Лікар проводить всі базові поліклінічні ЛОР-процедури: пункція верхньощелепного синусу, промивання по Проєцу, розтин абсцесів різної складності, репозиція кісток носу, ендоскопія ЛОР-органів та інше. А також оперативне лікування ЛОР-органів.
Дитячий отоларинголог, отоларинголог
Гребенюк Людмила Васильевна
Діагностика та лікування захворювань ЛОР-органів, проведення діагностичних та лікувальних отоларингологічних маніпуляцій, надання невідкладної отоларингологічної допомоги. Видалення сірчаної пробки, видалення стороннього тіла з гортаноглотки, носоглотки, носа та зовнішнього слухового проходу, промивання лакун мигдаликів, промивання порожнини носа по Проєтцю, продування слухових труб по Політцеру, пневмомасаж барабанної перетинки, туалет носа, вуха та ін. Надає допомогу при носових кровотечах.
Завжди враховує індивідуальні особливості кожного пацієнта, уважна, дає зрозумілі роз’яснення.
Седашова Мария Александровна
Лікар-це професія, яка допомагає людям і робить цей світ
кращим. Немає на землі нічого важливішого і дорожче здоров'я
людини. І тільки лікар, своїм професіоналізмом, своїм
гуманізмом, своєю відповідальністю, може повернути і
зберегти здоров'я людині. Я бачу, як багато людей потребують
медичної і, зокрема, отоларингологічної допомоги і хочу
надавати цю допомогу, а також, бути тим, хто може зберегти
життя.
Лутчак Ирина Игоревна
Пилипенко Ирина Михайловна
Клек Татьяна Сергеевна
Коваль Анна Леонидовна
Веду консультацію англійською. Чому я працюю лікарем? Лікарі працюють з метою збереження та відновлення здоров'я пацієнтів. Я проводжу медичний обстеження, діагностику, лікування, надають поради щодо здорового способу життя та профілактики хвороб. Головна мета - допомагати пацієнтам в підтримці та покращенні їхнього фізичного та психічного стану.