Гаврик Ірина Сергіївна
Викликати додому
Лікар займається виявленням, лікуванням і профілактикою захворювань ЛОР-органів у дітей. Виконує промивання пазух носа і піднебінних мигдалин, видалення стороннього тіла з носа і вух. Лікує аденоїдит, отит, тонзиліт, гайморит, алергічний риніт, хропіння і ларингіт. Здійснює прийом в клініці, виїжджає на будинок до пацієнтів.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Лікар працює в клініках:
Київ
м. Вишневе, вул. Молодіжна, 32 А
Київ
м. Вишневе, вул. Європейська, 30 А
А. Г.
17 березеня '20р.
Все прекрасно, клініка прекрасна, обслуговування прекрасне. Конкретно цей лікар цілком і повністю компетентний. І взагалі тільки позитивні емоції від відвідування спеціаліста. Реально сходили з дитиною до лікаря, як відпочила.
Олга С.
23 лютого '20р.
Лікар кваліфікована, і дуже уважно поставилася до вирішення проблеми моєї дитини. Мені вона сподобалася як фахівець і як людина. Огляд пройшов на найвищому рівні, швидко, якісно, та прискіпливо. Лікування допомогло одразу. Дякую!
Зоя Столярова
13 квітня '21р.
Ірина Сергіївна дуже уважна, компетентна, доброзичлива. Підійшла до моєї проблеми комплексно, вивчила історію хвороби, дала поради, провела маніпуляції і практично за 15 хвилин вирішила проблему. Я можу впевнено порадити звертатися до неї.
- Консультація отоларинголога
- Видалення стороннього тіла з носа
- Видалення чужорідного тіла з вуха
- Видалення сірчаних пробок
- Промивання лакун піднебінних мигдалин
- Промивання пазух носа методом зозуля
- Промивання пазух носа
- Продування вух
- 2010-2016 рр. — УМСА, ф-т лікувальна справа.
- 2016-2018 р. — УМСА, спеціалізація: отоларингологія.
- 2020 р. — НМАПО ім. П. Л. Шупика, спеціалізація: дитяча отоларингологія.
Курси підвищення кваліфікації
- 2020 - Діагностика та лікування , засновані на доказах,запальних захворювань верхніх дихальних шляхів, як метод запобігання необгрунтованої антибіотикотерапії" науково-практична конференція
- 2020 - "Антибіотикорезистентність при лікуванні запальних захворювань ЛОР-органів як міждисциплінарна проблема"
- 2020 - "РадіоЛОР" навчальний семінар по радіології в отоларингології
- 2021 - "Діагностичні алгоритми та принципи лікування пацієнтів із захворюваннями верхніх дихальних шляхів"фахова школа
Лікар надає послуги
- Тампонада порожнини носа
- Видалення сірчаних корків
- Розтин фурункулів вуха, носа
- Вливання в гортань
- Видалення сторонніх тіл з вуха, носа,горла
- Розкриття паратонзилярного абсцесу
Лікар займається лікуванням захворювань