Сторінка 4. Лікарі в Києві (метро Олімпійська)

Олександр
Рекомендую цього лікаря! Кваліфікований спеціаліст з великої літери. Діагностувала в мене гайморит на відміну від попередього лора. Через не своєчасне діагностування (3 НЕДІЛІ) були ускладнення, з якими лікар успішно справилась. Лікар робила мені пунцію. Сподобалось, що Катерина Павлівна завжди роз'яснює кожну деталь з приводу захворювання, процедур та лікування.
С хроническим заболеванием горла мне помогла справиться Екатерина Борисевич. Врач опытная, знает толк в своем деле. Рекомендую как хорошего отоларинголога.
Провела исследование быстро и качественно. Я довольна свои выбором и, при необходимости, буду обращаться только к Софье Васильевне.
03 квітня '17 г.
Виктория
Хороший диагност. Рекомендую ее как квалифицированного специалиста.
Спеціалізується на лікуванні гострих і хронічних форма захворювань ЛОР-органів, виконує маніпуляції (промивання, продування, вливання лікарських препаратів і т.д.). Проводить відеоендоскопічних діагностику.
Функціональний діагност, УЗД-фахівець
Функціональний діагност, надає послуги з діагностики захворювань, своєчасному виявленню та попередженню патологій, володіє методами електрофізіологічне інструментальної діагностики. Доктор надає консультації пацієнтам, проводить ультразвукове обстеження серця, органів черевної порожнини, сечовидільної системи, органів малого таза.
Київ вул. Солом'янська, 17 (Київська КБ №4 Корпус №1, в рентгенвідділення) м.Вокзальна388м.Олімпійська4513
УЗД-фахівець
Доктор Орел Наталія Євгенівна надає послуги діагностики захворювань різної етіології, використовуючи при цьому ультразвукові технології. Проводить діагностичні дослідження в галузі ендокринології, гастроентерології, мамології, статевої та сечовидільної систем у чоловіків і жінок.
Гінеколог
Лікар займається виявленням та лікуванням захворювань жіночої статевої системи. Виконує ультразвукове дослідження органів малого тазу і кольпоскопію. Приймає пацієнток з хворобливими відчуттями в нижній частині живота, кров'яними виділеннями в міжменструальний період. Здійснює індивідуальний підбір засобів контрацепції.
Флеболог
Спеціаліст займається лікуванням і діагностикою захворювань в області флебологии. Проводить такі реконструктивні операції на артеріях нижніх кінцівок, сонних артеріях, аорті, як шунтування артерій, ендартеректомія з сонних артерій, протезування аорти. Займається також лікуванням варикозу, тромбозу, флебіту, тромбофлебіту. Проводить такі процедури, як склеротерапія, мініфлебектомія, радіочастотна абляція вен, ендовенозная лазерна коагуляція.
Психіатр, нарколог
Лікар займається лікуванням маніакально-депресивного синдрому, депресії, неврозів, підвищеної тривожності і нервозності. Приймає пацієнтів з безсонням і легкими фобіями. Консультує з приводу лікування алкогольної, наркотичної та ігрової залежностей.
Консультація 2000 грн.
Рентгенолог
Доктор Будко Анна Сергіївна, фахівець в області рентгенівських досліджень. Основним завданням процедури діагностування є своєчасне виявлення патологій і різних новоутворень в організмі людини. Лікар, крім проведення діагностики, також робить попередній висновок на основі отриманих даних. Доктор володіє всіма методами променевої діагностики: рентгеноскопія, рентгенографія, томографія та інші.
Рентгенолог
Доктор Мельник Ігор Богданович спеціалізується в області діагностики. Надає послуги комп'ютерної томографії з 3D реконструкцією. Робить КТ головного мозку, органів грудної клітки, органів черевної порожнини, заочеревинного простору, також КТ органів малого таза, колінних і ліктьових суглобів. Проводить КТ-остеоскрінінг і візуальну бронхоскопію.
Анестезіолог
Анестезіолог Рябий Петро Васильович надає кваліфіковану допомогу в проведення різних видів наркозу. Нагороджений грамотою за внесок у розвиток медицини і високий професіоналізм. У його компетенцію входить забезпечення і підтримка вітальних функцій в процесі операції, а також в післяопераційному періоді.
Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар гінеколог-ендокринолог вищої категорії. Провідний фахівець естетичної гінекології 10 років досвіду. Член Асоціації акушерів і гінекологів України. Має другу спеціалізацію з УЗД діагностики
Консультація от 1200