Сторінка 63. Лікарі в Києві (Оболонський район)
Психолог
Морозова Елена Владимировна
Психолог психоаналітичного спрямування. Сімейний психолог.
Консультування, терапія, супровід.
Стоматолог-терапевт, стоматолог-ортопед
Куцюк Анатолий Анатольевич
Я завжди вірю, що лікування зубів має бути максимально комфортним для пацієнта. Моя головна мета – не тільки якісно виконати роботу, а й допомогти людині почуватися спокійно під час візиту. Я багато уваги приділяю спілкуванню, тому завжди готовий відповісти на питання і розвіяти будь-які сумніви. Для мене важливо, щоб після кожного прийому пацієнт йшов не тільки зі здоровими зубами, а й з приємним відчуттям підтримки та уваги.
Київ
вул. Оболонська набережна, 7, корп.5
м.Поштова площа2810м.Тараса Шевченко85м.Контрактова площа105
Акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики
Яхнюк Ольга Юрьевна
Стоматолог-терапевт, ендодонтист
Кубишин Антон Андреевич
Користуючись широким спектром усіляких лікувальних маніпуляцій, Антон Андрійович проводить комплексне лікування уражених карієсом зубів з метою відновлення їх естетичної і жувальної функції. Лікар-стоматолог, займається діагностикою та лікуванням захворювань зубів і ротової порожнини (карієс, пульпіт, періодонтит, кіста зуба, періостит, стоматит).
Стоматолог-ортопед, стоматолог-терапевт
Занкович Сергей Иванович
Лікар спеціалізується високохудожній естетичній реставрації бічних і фронтальних зубів. Стоматолог реставратор зубів будь-якого ступеня руйнування. Область професійного інтересу - сучасні та інноваційні методи лікування карієсу, художня реставрація, ефективна терапія зубних каналів та ін.
Пародонтолог
Доскалова Анастасия Олеговна
Ясна – це фундамент усмішки! Мені важливо не лише лікувати, а й навчати, як правильно доглядати за зубами і яснами, щоб похід до стоматолога був лише приємним ритуалом.
Я вірю, що стоматологія може бути комфортною, а здоров’я ясен – досяжним для кожного.
Усмішка – це ваш найкращий аксесуар. Давайте подбаємо про неї разом!
Педіатр, УЗД-фахівець
Гасимова Ольга Витальевна
Реабілітолог, кінезітерапевт
Исаева Дарья Александровна
Консультація від 400 грн
Шемет Янина Ивановна
Гавилей Анастасия Геннадиевна
Анастасія Геннадіївна — молодий лікар, який любить розвиватися та удосконалювати свої знання. Використовує в своїй роботі лише сучасні протоколи лікування та спирається на доказову медицину. Має гарний досвід в лікуванні постковідних алопецій. В косметології керується девізом: «Будь-яке косметологічне втручання має буди природнім». Гавілей Анастасія постійно удосконалює свої знання, займається вивченням нових тенденцій в медицині, відвідуючи курси, семінари та конгреси з дерматовенерології, трихології, косметології.