Сторінка 27. Неврологи в Києві
Знайдено 283 лікаря
Лучший врач-невролог из всех, у которых я была.
20 серпня '16 г.
Потрапили на консультацію до Петренко. На щастя, її діагноз був позитивним, не підтвердились страшилки, які нам обіцяв інший доктор. Ми дуже вдячні за профіоналізм та досвід Петренко.
Владислава
После сотрясения мозга мучили головные боли, головокружения, тошнота. Илона Александровна помогла их устранить, за что я очень благодарна. Продолжаю у нее наблюдаться.
Обратились за консультацией к Дарье Николаевне. Огромное спасибо.
Маргарита Петровна
Уже несколько лет активной жизни получила благодаря Ольге Александровне. Не представляю, как бы я жила без ее лечения. Боли в спине были сильными, не могла нормально передвигаться. Уже и не знала, к кому бежать. Подруга посоветовала такого чудествного врача. Теперь хожу к ней раз в полгода и чувствую себя прекрасно.
Наталья
У меня постаянные головные боли в последние пару лет. Разные врачи долго не могли поставить хоть какой-нибудь правдоподобный диагноз. С этим получилось справиться только Савенко. Благодарна ей за помощь и лечение. Теперь я чувствую себя значительно лучше. И пусть проблема не ушла, но я знаю, что делать при наступлении приступа.
Чернявская Светлана Леонидовна
Київ
с. Коцюбинське, вул. Доківська, 14/1
Чечотенко Виктория Викторовна
Чечулина Ольга Николаевна
Лікар займається виявленням та терапією патологій, які зачіпають центральну та периферичну нервову систему. Приймає пацієнтів із частими запамороченнями, онімінням кінцівок, шумом у вухах. Лікує остеохондроз, протрузії та грижі міжхребцевих дисків, розсіяний склероз, інфекції головного та спинного мозку (менінгіт).
Нейрохирург, Вертебролог, Кінезітерапевт
Доктор спеціалізується в галузі нейрохірургії, вертебрології, кинезитерапии. Веде консультативний прийом, проводить реабілітацію. Лікує радикуліт, запаморочення, міжхребцевих грижу, остеохондроз, сколіоз, вегетосудинну дистонію, невралію тощо.
Лікар спеціалізується на комплексному лікуванні неврологічних захворювань. Приймає пацієнтів із судинними патологіями головного мозку, головним болем, остеохондрозом, міжхребцевими грижами, радикулітом. Займається розшифруванням результатів КТ, МРТ, енцефалограм.
Невропатолог
Чумак Виталий Васильевич
Спеціаліст проводить ударно-хвильову терапію, лазерну терапію HILT, корекцію хребта методом “короткого важеля”, голкотерапію. Займається лікуванням та діагностикою таких захворювань, як дисциркуляторні енцефалопатії, ГПМК, головний біль, запаморочення, біль в спині, дегенеративно-дистрофічні захворювання хребта, невропатії, ішіалгія, тривожний розлад.
УЗД-фахівець, невролог
Лікар-невролог, фахівець УЗД-діагностики проводить консультації і прийом пацієнтів, виконує дослідження внутрішніх органів черевної порожнини, щитовидної залози, дуплексне сканування судин кінцівок, головного мозку, шиї. Підвищує свої навички на тематичних семінарах, бере участь в міжнародних конференціях.
Шелест Ольга Васильевна
Невропатолог
Шешуряк Наталья Васильевна
Лікар-невропатолог займається лікуванням захворювань
судинних захворювань головного та спинного мозку (інсульти, наслідки перенесених ОНМК, гіпертонічна енцефалопатія, початкові прояви недостатності мозкового кровообігу, судинна деменція, церебральний атеросклероз тощо). Також лікує захворювання периферичної нервової системи (невралгії, невропатії, люмбаго, люмбалгії) та ін.
Шидловский Иван Николаевич
Лікар спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці неврологічних захворювань. Приймає пацієнтів з болем у спині та кінцівках, головним болем, мігренню. Лікує психосоматичні розлади, безсоння, тривожність, нервозність, панічні атаки та вегето-судинну дистонію.