Лікарі педіатри в Києві (метро Мінська)
Знайдено 24 лікаря
Алена
В принципе на первом приеме у Татьяны Николаевны мне понравилось. Врач сумела найти подход к ребенку, сын ее совсем не боялся. Обратились мы к доктору, потому что не проходят сопли. Сейчас проходим лечение.
23 грудня '19 г.
Внимательный доктор, хороший специалист с большим опытом и добрым сердцем. Грамотно и профессионально ведёт приём, видно, что она любит деток и каждого своего пациента. Я очень довольна, что мы у неё в наблюдаемся.
22 жовтня '19 г.
Лиза
У нас с рождения аллергия, поэтому прям комбо - наша педиатр еще и в аллергологии специалист. Два в одном, большего и желать не приходится. Спасибо подруге, которая вовремя посоветовала обратиться к Татьяне Викторовне. Доктор нас не разочаровала, теперь буду тоже ее советовать - здоровье деток это главное!!!
16 вересня '19 г.
Я долго искала хорошего педиатра. С частыми простудами моего сына и постоянным лечением начались проблемы с пищеварением. Ну нельзя же столько таблеток принимать и без последствий. И вот наконец я нашла прекрасного врача, которая понимает проблемы ребенка. Мы не только стали реже болеть, но еще и начало улучшаться пищеварение. Так что, будем дальше наблюдаться у Татьяны Викторовны. С нам хватит экспериментов. Раз уж нашли классного врача, то надо за него держаться!
15 липня '19 г.
Педіатр
Консультує з питань догляду за новонародженими та грудного вигодовування. Лікує хвороби, які виникають у ранньому віці у дітей; захворювання дихальної системи та можливі дитячі хвороби. Проводить профілактичні огляди, патронаж та ведення дітей від 0 місяців до 18 років.
Педіатр, алерголог
Лікар-педіатр, займається догляд за новонародженими, лікуванням дітей з інфекційними і гострими захворюваннями. Лікує ГРВІ, грип, кір, вітрянку, ангіну, пневмонію, бронхіт, гастрит і ін. Доктор Антропова Т.В. є членом Асоціація педіатрів України.
Пульмонолог, педіатр, дитячий пульмонолог
Лікування складних форм бронхіальної астми, бронхіту, затяжної пневмонії, алергії. Лікування вроджених та спадкових захворюваннями дихальної системи, в тому числі муковісцидоз. Як пульмонолог приймає дорослих пацієнтів.
Педіатр
Доктор Бегларян Степан Арутюнович — педіатр. Спеціалізується у дитячих захворюваннях загального профілю. Приймає пацієнтів у консультативному режимі. Проводить профілактичні огляди дітей першого року життя. Призначає індивідуальні схеми терапії вірусних та інфекційних патологій.
Педіатр, неонатолог
Лікар-педіатр першої категорії, надає допомогу пацієнтам при дитячих інфекційних захворюваннях, алергічних захворюваннях, шлунково-кишкового тракту.
Педіатр, неонатолог
Педіатр вищої категорії, займається лікуванням дитячих інфекційних хвороб, захворювань гастроентерології, алергології, пульмонології. Катерина Федорівна в своїй практиці широко використовує гомеопатичне лікування.
Педіатр, неонатолог, дитячий імунолог
Педіатр вищої категорії, фахівцем по грудному вигодовуванню і лікування гіпогалактії (нестачі молока) у годуючих мам. Доктор займається діагностикою та лікуванням гельмінтозів у дітей, вітряної віспи, скарлатини, інфекційний мононуклеоз, фарингіт, ларингіт, трахеїт, бронхіт, неускладнена пневмонія і ін.
Педіатр, алерголог
Як педіатр займається веденням дітей від народження до 18 років, вакцинацією, складанням індивідуального графіка щеплень, проводить консультації при ГРЗ, дитячих інфекційних, захворювань шлунково-кишкового тракту, дихальних шляхів, сечовидільної системи.
Як алерголог здійснює діагностику, лікування і ведення пацієнтів з бронхіальною астмою, алергічним ринітом, атопічний дерматит, харчовою алергією, кропив'янку / набряком, інсектну алергію. Проводить алергологічну діагностику: прик-тести, патч-тести, дослідження функції зовнішнього дихання (спірометрія). Використовує аллергенспеціфіческіх імунотерапію (Асіта). Примать активну участь в численних науково-практичних конференціях в якості учасника і доповідача, в тому числі і на міжнародних конгресах. Вісім наукових статей у фахових виданнях України та Європи.
Иванова Лилия Сергеевна
Лікар проводить профілактику, діагностику, лікування різних захворювань у дітей, а саме патології органів дихальної, ЛОР-органів, сечової, травної систем, інфекційних патологій, алергічних захворювань, консультування з питань догляду, вигодовування дітей, планової та сезонної вакцинації.
Педіатр, неонатолог
Доктор Каламанова О.П. завідуюча педіатричним відділенням Медіком на Оболоні. У професійній області використовує комплексний підхід, при захворюваннях верхніх і нижніх дихальних шляхів, шлунково-кишкового тракту, сечостатевої системи, ГРВІ, ГРЗ.