Сторінка 54. Лікарі в Києві (Голосіївський район)

Olha
Хочу висловити щиру подяку лікарю-онкологу, мамологу Мотузюку Ігорю Миколайовичу. Це не лише висококласний спеціаліст, а й чудова людина. Дуже мудрий, уважний і турботливий. Він дбає не тільки про фізичне здоров’я, а й про ментальне - вселяє впевненість і спокій. Якщо ви шукаєте лікаря, який поєднує професіоналізм і людяність, - вам саме до нього!
Геннадий
Лікар надав якісну консультацію. Крім того що він все пояснював, надав дуже слушні рекомендації. Дотримання яких, значно покращило мій стан. Дуже хороший спеціаліст. Впевнений буду відвідувати його надалі. Однозначно рекомендую!
Юліан
Лікар сподобався. Говорили довго, більше години. Йшов на консультацію у похмурому настрої, лікар уважно вислухав мене, побесідував зі мною, призначив деякі препарати. Зараз почуваю себе значно краще.Спеціаліста однозначно рекомендую!
Психіатр, нарколог, психотерапевт
Володимир Владиславович – спеціаліст у галузі психіатрії, наркології, консультує пацієнтів з різними видами залежностей, надає послуги у лікуванні алкогольної, наркотичної та інших видів залежностей. Займається детоксикацією як алкогольною так і наркотичною в умовах амбулаторного прийому та стаціонарного режиму. Використовує індивідуальний підхід під час проведення кодування пацієнтам із алкогольною залежністю. Займається проблемами діагностики та лікування психічних розладів, розладів унаслідок травматичного чи судинного ураження головного мозку, психічних розладів внаслідок вживання алкоголю та наркотичних речовин; розладів шизофренічного спектру, депресивних розладів, порушень невротичного та психосоматичного регістру, проявів психопатоподібної поведінки. Володіє методами надання невідкладної психіатричної та наркологічної допомоги; допомоги при епілептичному нападі та алкогольному делірії; галюцинаторних та маніакальних станах з вираженими ознаками агресії; нейролептичні ускладнення
Мамолог, хірург, мамолог-онколог
Ігор Миколайович - висококваліфікований мамолог, хірург, мамолог-онколог, спеціаліст з реконструктивної хірургії молочної залози, кандидат мендичних наук з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні захворювань молочних залоз а також доброякісних та злоякісних пухлин молочних залоз, виконує весь спектр відновлювальних операцій: реконструкцію грудей власними тканинами або з використанням імплантів, відновлення сосково-ареолярного комплексу, встановлення тканинних експандерів, редукційну маммопластику та мастопексію
Консультація 1970 грн.
Педіатр-неонатолог
Лікар Гойденко Ірина Олександрівна надає медичну допомогу найменшим пацієнтам, у тому числі новонародженим. Здійснює підтримку вагітних та нещодавно народжених пацієнток, веде консультативний прийом з питань вигодовування та догляду за малюком. Лікує пульмонологічні та алергічні хвороби у дітей раннього віку.
УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці у кардіології, хірургії, урології, ендокринології, гастроентерології. Здійснює прийом дорослих та дітей. Виконує доплерографію судин верхніх та нижніх кінцівок. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Кардіолог, УЗД-фахівець
Стоматолог-терапевт, стоматолог-гігієніст, дитячий стоматолог
Консультація безкоштовно
Педіатр
Дотримуюсь принципів доказової медицини . Не призначаю не потрібного лікування яке має мало доказів. Обгрунтовую призначення батькам і детально відповідаю на запитання які цікавлять.Мій принцип - працюємо з пацієнтом у парному тандемі де кожний розуміє свою роль в успішному лікуванні. За вакцинацію. Хобі :фотографія,флюїдарт. Більше цікавої інформації у моєму блозі в інстаграм -dr.zorianarusyn
Київ с. Ходосівка, вул. Березова, 2 м.Видубичі2055
Дерматолог, дитячий дерматолог, трихолог
Алла Ігорівна — лікар-дерматолог та трихолог, веде прийом пацієнтів з 10 років. Проводить комплексну діагностику шкіри, волосся та шкіри голови, а також новоутворень з використанням сучасного обладнання (дерматоскопія та трихоскопія). Виконує видалення шкірних новоутворень (папілом, бородавок, невусів та ін), включаючи чутливі та делікатні зони. Проводить шейв- та панч-біопсію на різних ділянках тіла, включаючи обличчя та волосисту частину голови, у тому числі при діагностиці алопецій. Спеціалізується на лікуванні випадіння волосся із застосуванням сучасних методів, таких як PRP-терапія (плазмотерапія), мезотерапія, гормональна терапія та ін'єкційні протоколи з використанням дутастериду. Також має досвід у галузі ін'єкційної та класичної косметології.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-08-04
Кінезітерапевт, реабілітолог
Фахівець з фізичної реабілітації, кинезитерапии, глибоким технікам масажу. Спеціалізується на лікуванні остеохондрозу, протрузий і міжхребцевих гриж різної складності. Лікуванні артрозу великих суглобів і фізичної реабілітації пацієнтів, після травм і переломів, а так само реабілітації після операцій на менісках, хрестоподібних зв'язках і по заміні суглобів, в тому числі після операцій з видалення міжхребцевої грижі.
Терапевт, Гастроентеролог
Лікар гастроентеролог, терапевт вищої категорії, доктор медичних наук, професор. Надає послуги з лікування органів травного тракту і загальнотерапевтичних захворювань, спеціалізується на лікуванні захворювань кишечника. Закінчила НМУ імені О.О.Богомольця.