Лікарі в Києві (метро Голосіївська)
3 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Віра
Дуже розумний та кваліфікований лікар-рентгенолог. Завдяки знанням та вмінням цього чудового спеціаліста, мені змогли виключити дуже страшний діагноз. Хочу подякувати Вам за допомогу у діагностиці моєї проблеми. Рекомендую!
Надія
Відмінний спеціаліст, та просто хороша людина! Допомогла діагностувати у мене певне захворювання. Лікар-мамолог направила мене до Олени Геннадіївни. Все дуже дуже сподобалося. Завдяки цьому лікарю, мені призначили правильне лікування.
Карина
И врач опытная, и человек хороший. Я так намаялась с первой беременностью, учитывая все мои сопутствующие заболевания. Спасибо Анне Михайловне, что всегда выслушивала меня до конца, учитывала пожелания, успокаивала и поддерживала. Золотой человек!
Радиолог, Рентгенолог
Спеціаліст в області рентгенодіагностики, виконує скринінгову і прицільну мамографію, контрастні дослідження молочних залоз, діагностику внутрішньопротокових утворень. Автор 35 друкованих праць, 5 патентів.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-03-14
Лікар спеціалізується на лікуванні запальних і бактеріальних захворювань жіночої статевої системи. Проводить терапію кандидозу, вагініту й ерозії, усуває кісти. Допомагає у плануванні вагітності, веде облік. Приймає пологи і допомагає у післяпологовий період.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-03-14
Мамолог
Антонова Анна Дмитриевна
Анна Дмитрівна Антонова є досвідченим спеціалістом, вона має підтверджений диплом лікаря в Європі,
пропрацювала хірургом-маммологом в Греції. Анна Дмитрівнав исокоорганізований фахівець в області грудної залози у жінок і чоловіків. Володіння діагностичними методами дослідження грудей дозволяє брати участь в комплексному обстеженні жінок.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Тетяна Вікторівна проводить діагностику і лікування гінекологічних захворювань. Виконує УЗД органів малого тазу, щитоподібної залози, молочних залоз, органів черевної порожнини та нирок, УЗД вагітних - ранні терміни (до 11 тижнів), кольпоскопію, біопсію шийки матки. Лікує неспецифічні запальні захворювання, гострі хронічні хвороби жіночих статевих органів.
Мамолог, онколог
Лікар мамолог, онкохірург, має вищу категорію, власноруч впровадив у практику більшість передових технологій оперативного лікування хвороб молочних залоз. За роки роботи лікар провів понад 5 тисяч успішних операцій та вилікував понад тисячу пацієнток із доброякісними пухлинами та раком молочної залози.
Хірург, Уролог, УЗД-фахівець
Фах лікаря: хірург, уролог, УЗ-діагност вищої категорії. Надає послуги з лікування імпотенції, простатиту, пієлонефриту, циститу, спеціалізується на лікуванні сечокам'яної хвороби, чоловічого безпліддя, передчасної еякуляції, володіє навичками УЗ-діагностики. Закінчив Луганський державний медичний університет.
Рентгенолог
Бень Иван Анатольевич
Володіє всіма сучасними методами рентген-діагностики. Працює на високоякісному обладнанні, що забезпечує точні результати досліджень
Андролог, уролог, сексолог
Лікар-андролог вищої кваліфікаційної категорії, доктор медичних наук, також надає медичну допомогу в області сексології. Консультує з приводу хвороб чоловічих сечостатевих органів. Виконує масаж передміхурової залози. Робить вазектомію. Лікує доброякісні новоутворення простати і викривлення статевого члена. Складається в декількох міжнародних співтовариствах, глава Української Асоціації андрології та сексуальної медицини.
Консультація 2000 грн.
Масажист
Доктор Бондар Роман Олександрович проводить лікування за допомогою масажу. Досконало володіє різними техніками масажу: класичним, лікувальним, загальнооздоровчі, баночним, антицелюлітний, вакуумним, спортивним.
Терапевт, Ендокринолог
Лікар терапевт вищої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на розпізнаванні, лікуванні та профілактиці внутрішніх незаразних хвороб. Надає професійну допомогу в лікуванні пневмонії, гострих респіраторних захворювань, артеріальної гіпертензії, гастриту, виразкової хвороби шлунка, хронічного гепатиту та ін. Веде прийом пацієнтів, надає консультативну допомогу. Проводить діагностику із застосуванням сучасного обладнання. Для лікування використовує передові методики і препарати, які підтвердили свою високу клінічну ефективність.