Сторінка 41. Гінекологи в Києві

Карина
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Ендоскопіст, хірург
Лікар-ендоскопіст вищої кваліфікаційної категорії, хірург, спеціалізується в області ранньої діагностики захворювань травної і дихальної систем. Виконує малоінвазивні ендохірургічні операції. Пройшов стажування за кордоном. Має вчений ступінь, кандидат наук в області медицини. Автор 30 наукових робіт.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Інна Олександрівна - лікар акушер-гінеколог та УЗД-фахівець. В своїй практиці спирається тільки на доказову медицину. Використовує індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Завжди відноситься до пацієнтів з емпатією та доброзичливістю.
Київ вул. Анни Ахматової, 46 м.Позняки215м.Осокорки186
Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Мельгунова Галина Валеріївна має вищу кваліфікаційну категорію в акушерстві та гінекології. Спеціалізується на проведенні ультразвукової діагностики. Консультує, оглядає за допомогою кольпоскопа, робить УЗД органів сечостатевої системи при підозрах на патології, а також на певних термінах вагітності. Також застосовує діагностичне вишкрібання і пайпель-біопсію. Лікує жіноче безпліддя, запалення і інфекції, займається терапією недуг молочних залоз. Проводить аборти. Володіє технікою проведення і успішно використовує в лікуванні кріотерапію.
Консультація от 210 грн.
Київ вул. Андрія Малишка, 31 м.Чернігівська102м.Лісова387м.Дарниця256
Доктор Дріняєва Віра Володимирівна спеціалізується на акушестве і гінекології. Займається лікуванням хвороб статевої системи жінки. Проводить консультації та планові огляди. Видаляє з піхви сторонні предмети. Призначає хірургічне або лазерне лікування при ендометріозі, міомі та ерозії матки. Застосовує медикаментозну терапію при гострому і хронічному вагініті, кандидозі, трихомоніазі.
Київ вул. Щербаківського, 52 м.Нивки206м.Сирець289
Педіатр
Дотримуюсь принципів доказової медицини . Не призначаю не потрібного лікування яке має мало доказів. Обгрунтовую призначення батькам і детально відповідаю на запитання які цікавлять.Мій принцип - працюємо з пацієнтом у парному тандемі де кожний розуміє свою роль в успішному лікуванні. За вакцинацію. Хобі :фотографія,флюїдарт. Більше цікавої інформації у моєму блозі в інстаграм -dr.zorianarusyn
Київ с. Ходосівка, вул. Березова, 2 м.Видубичі2055
Гінеколог
Гінеколог, УЗД спеціаліст
Лікар займається лікуванням запальних захворювань жіночих статевих органів. діагностику та лікування гормональних порушень менструального циклу, підбір методу контрацепції, введення/видалення внутрішньоматкового пристрою, діагностику та лікування патології шийки матки, видалення кондилом жіночих статевих органів радіохвильовим методом.
Гінеколог, УЗД-спеціаліст
Лікар-гінеколог, УЗД-спеціаліст займається лікуванням запальних захворювань, патологій шийки матки, порушень менструального циклу, гіперпластичних процесів ендометрію, бактеріального вагінозу, інфекцій, які передаються статевим шляхом та ін. Також проводить малі гінекологічні операції (діагностичне вишкрібання порожнини матки, гістерорезектоскопію шийки матки, аспіраційну біопсію ендометрію).
Акушер-гінеколог, репродуктолог, лікар ультразвукової діагностики
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 19 м.Мінська21м.Оболонь176м.Героїв Дніпра1410
Дерматовенеролог, Уролог, Дерматолог
Лікар-дерматовенеролог, уролог. Приймає дітей і дорослих з питаннями венеричних захворювань, рідкісних і поширених дерматозів, акне і акнеформних дерматозів, видалення новоутворень шкіри і т.д. Є викладачем дерматовенерології в Медико-косметологічному коледжі «Best result».