Сторінка 41. Гінекологи в Києві
1151 відгук
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Лікар-акушер-гінеколог займається прийомом і оглядом пацієнтів, діагностує і призначає лікування гінекологічних захворювань. Володіє технікою кольпоскопії, кріотерапії, вакуум-аспірації. Консультує з питань контрацепції, встановлює і видаляє ВМС. Виконує забір біологічного матеріалу для клінічних досліджень.
Лікар Дядечко Ірина Миколаївна, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, спеціалізується в області гінекології. Надає якісне лікування пацієнтам з ерозією шийки матки, міому матки, і порушеним менструальним циклом на тлі гормональних змін. Лікує вульвит, вагініт, ендометрит, полікістоз яєчників і злоякісні захворювання жіночих статевих органів.
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, Репродуктолог
Лікар-репродуктолог, гінеколог, має першу категорію. Лікує всі види безпліддя, дисплазії, доброякісних утворень жіночих статевих органів. Володіє методами УЗД в акушерстві та гінекології, 3D, 4D доплерометрія.
Ендоскопіст, хірург
Лікар-ендоскопіст вищої кваліфікаційної категорії, хірург, спеціалізується в області ранньої діагностики захворювань травної і дихальної систем. Виконує малоінвазивні ендохірургічні операції. Пройшов стажування за кордоном. Має вчений ступінь, кандидат наук в області медицини. Автор 30 наукових робіт.
Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Мельгунова Галина Валеріївна має вищу кваліфікаційну категорію в акушерстві та гінекології. Спеціалізується на проведенні ультразвукової діагностики. Консультує, оглядає за допомогою кольпоскопа, робить УЗД органів сечостатевої системи при підозрах на патології, а також на певних термінах вагітності. Також застосовує діагностичне вишкрібання і пайпель-біопсію. Лікує жіноче безпліддя, запалення і інфекції, займається терапією недуг молочних залоз. Проводить аборти. Володіє технікою проведення і успішно використовує в лікуванні кріотерапію.
Консультація от 210 грн.
Доктор Дріняєва Віра Володимирівна спеціалізується на акушестве і гінекології. Займається лікуванням хвороб статевої системи жінки. Проводить консультації та планові огляди. Видаляє з піхви сторонні предмети. Призначає хірургічне або лазерне лікування при ендометріозі, міомі та ерозії матки. Застосовує медикаментозну терапію при гострому і хронічному вагініті, кандидозі, трихомоніазі.
Педіатр
Дотримуюсь принципів доказової медицини .
Не призначаю не потрібного лікування яке має мало доказів.
Обгрунтовую призначення батькам і детально відповідаю на запитання які цікавлять.Мій принцип - працюємо з пацієнтом у парному тандемі де кожний розуміє свою роль в успішному лікуванні.
За вакцинацію.
Хобі :фотографія,флюїдарт.
Більше цікавої інформації у моєму блозі в інстаграм -dr.zorianarusyn
Тараненко (Минакова) Евгения Игоревна
Лікар проводить кольпоскопію, надають послугу ведення фізіологічної вагітності,
ведення вагітності високого ризику. Займається лікуванням порушенням оваріо-менструального циклу, дисфункціональних маткових кровотеч, патологій ендометрію, СПКЯ, вагінітів різної етіології, ЗПСШ, диспареунії, патологій шийки матки.
Акушер-гінеколог, репродуктолог, гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Оспанова Юлия Юрьевна