Сторінка 43. Гінекологи в Києві

Карина
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець, Мамолог
Гінеколог, Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Спеціалізується на комплексній терапії при запальних процесах та інфекціях, проведення поліпектомії, лікування клімактеричних та преклімактеричних розладів, захворюваннях шийки матки (ерозія, дисплазія, ендометріоз), гормональних захворюваннях жіночих статевих органів.
Лікар спеціалізується в області акушерства та гінекології. Займається лікуванням патологій шийки матки, папіломавірусної інфекції, клімаксу, маститу, аднекситу, ендометріозу і генітального герпесу. Виконує біопсію шийки матки, установку і видалення внутрішньоматкової спіралі. Проводить кольпоскопію, гістероскопію і кардиотокографию.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань сечостатевої системи. Спеціалізується на питаннях репродуктивного питання. Допомагає пацієнтам з плануванням вагітності, проводить корекцію безпліддя у чоловіків і жінок. Займається відновленням менструального циклу. Лікує запальні процеси і їх ускладнення.
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, гінеколог-естетіст
Київ вул. Січових Стрільців 44 м.Площа Незалежності379м.Лук'янівська216
Акушер-гінеколог, гінеколог, УЗД-фахівець
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Федорій Ілона Станіславівна - досвідчений акушер-гінеколог, який поєднує сучасні методи діагностики та лікування з індивідуальним підходом до кожної пацієнтки. Вона спеціалізується на ультразвуковій діагностиці, кольпоскопії, гістероскопії та проведенні малоінвазивних гінекологічних операцій. Крім того, лікар займається веденням вагітності, лікуванням запальних та ендокринних захворювань, а також допомагає жінкам у питаннях контрацепції та планування вагітності. Запишіться на прийом у «Оксфорд Медікал» і отримайте якісну медичну допомогу.
Пузанова Євгенія Валеріївна – лікар акушер-гінеколог зі стажем роботи понад 5 років. Лікар має індивідуальний підхід та практикує тільки доказову гінекологію. Займається патологіями шийки матки, запальними захворюваннями жіночої статевої системи, порушеннями менструального циклу, клімактеричними розладами. Також проводить консультації та веде вагітних жінок. Має суміжну спеціалізацію з УЗД діагностики. Виконує УЗД органів малого тазу жінок, молочних залоз, щитоподібної залози.
Київ вул. Микільсько-слобідська, 4 В р.Дніпровський
Акушер- гінеколог, репродуктолог, УЗД-фахівець
Київ вул. Днепровська набережна, 28 м.Осокорки1540
Акушер-гінеколог, гінеколог-онколог
Лікар займається виявленням, профілактикою та лікуванням гінекологічних захворювань. Виконує УЗД органів малого тазу та кольпоскопію. Лікує вагініт, ендометріоз, кісти яєчників, ендометрит, міоми матки та ерозію шийки матки. Проводить видалення кондилом.
Київ пр-т Маяковського, 18 А м.Чернігівська1 час 11 мин10м.Дарниця1 час 26 мин15