Лікарі реабілітологи в Києві (метро Дарниця)

Фільтр: (Знайдена 1 лікар 1 відгук) Сортування
Віторія
Хочу подякувати Краснопольській Наталії Анатоліївні за її професіоналізм. Звернулася в клініку "Viva" до лікаря невролога Краснопольської Наталії Анатоліївни з судинним головним болем, вона направила мене на доплер сосудів голови і шиї. В мене виявили хронічну недостатність мозкового кровообігу на фоні церебросклерозу на синдрому хребцевих артерій. Наталія Анатоліївна призначила мені медикаментозне лікування та масажі. Потім я проходила масажі та голкорефлексотерапію в неї. Помітила позитивні зміни, мігрені пройшли, біль в шийному відділі хребта зник. Я ще періодично проходжу в неї лікування, адже моя проблема застаріла. Щиро дякую за ваш професіоналізм, ви найкраща. Всім хто має подібні проблеми раджу звертатися до лікаря невролога Краснопольської Наталії Анатоліївни
Невропатолог, Реабілітолог
Лікар-невропатолог здійснює прийом пацієнтів, діагностику, диференційну діагностику, призначення курсу лікування із елементами реабілітації та корекції шкідливих побутових звичок. Володіє методиками лікувального масажу на рівні лікаря -реабілітолога із зменшення м’язових блоків, класичною китайською і корейською Су-Джок акупунктурою; займалась лікуванням медичними п'явками (гірудотерапією). Лікар має досвід роботи в невідкладній неврології: ведення важких, коматозних пацієнтів із судинними захворюваннями центральної нервової системи, травмами ЦНС, інтоксикаційними ускладненнями, запальними захворюваннями головного мозку та оболонок.