Сторінка 8. Алергологи в Києві

Доктор толковый и умный, подробно рассказывает о проблеме и как от нее избавиться.
07 серпня '16 г.
Влада
Я поражена качеством лечения. Такой опытный врач в нашей стране редкость.
05 жовтня '16 г.
Всю информацию получила, очень хороший специалист и человек.
Инна
Консультацией я осталась очень довольна, лечением тоже - ребеночку стало гораздо лучше
07 вересня '16 г.
Костя
Видно, что доктор опытный. Врач объяснил много по моей проблеме. Спасибо.
21 вересня '16 г.
Лилия
Долго и безуспешно пытались самостоятельно вылечиться, в итоге обратились в клинику - доктор умничка, назначила правильное лекарство, аллерген выяснила, да и за нашу "самостоятельность" ругать не стала, просто все подробно и обстоятельно объяснила
08 серпня '16 г.
Алерголог, педіатр
Сімейний лікар, алерголог
Алерголог, терапевт
Алерголог, дитячий алерголог, педіатр
Алерголог, пульмонолог
Лілія Олегівна – лікар-пульмонолог, алерголог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні астми, включаючи контролювання астматичного статусу та бронхообструктивного синдрому, діагностиці та лікуванні хронічної обструктивної хвороби легень (ХОЗЛ), пневмоній, емфіземи легень. Проводить діагностику та лікування сухого кашлю, спірометрію та спірометрію з функціональними пробами.
Галина Ігорівна - лікар-дерматовенеролог. Проводить консультативний прийом дорослих і дітей від 5 років, лікування шкірно венерологічних хвороб, видалення (кріодеструкція і радіохвильовим методом), оглядову дерматоскопію, набір аналізів дерматологічного профілю. Галина Ігорівна також виконує лікувальну косметологію (чистка обличчя, масаж обличчя, пілінги, мезотерапія і біоревіталізація лікувальна).
Лікар дерматовенеролог зі стажем 19 років та вищою категорією консультує в клініці «Дім імунітету» очно та онлайн. Консультує пацієнтів із гострими і хронічними шкірними захворюваннями, а також із хворобами які передаються статевим шляхом.
Дерматолог, дерматовенеролог
Київ вул. Композитора Мейтуса, 5 р.Голосіївський
Дерматолог, Дерматовенеролог, Косметолог
Комар Олена Романівна — лікарка отоларинголог Спеціалізується на гострих та хронічних захворюваннях носа та придаткових пазухах (утруднене носове дихання, гайморити та риніти), захворюваннях вушок (біль, зниження слуху, відчуття закладеності), захворюваннях горла (дискомфорт при ковтанні, осиплість голосу, гострі епізоди ангіни).