Сторінка 13. Лікарі в Харкові (метро Держпром)

Аріна
Нам все дуже сподобалося, лікар зробила обгрунтований висновок. Призначене лікування ефективне, поліпшення свого самопочуття відчула уже на наступний день. На мою думку, я знайшла свого лікаря. Наснаги Вам та терпіння у не легкій медичній діяльності! Рекомендую!
Сніжана
Мені дуже сподобалося, все дуже чудово, сама вже всім рекомендую Аліну Олександрівну. Сама людина дуже приємний у спілкуванні, та досвідчений лікар. Сподобалося, що все було чітко, по справі. Лікар все докладно пояснила, не гаючи ні мого. ні свого часу. Просто відмінний спеціаліст! Рекомендую!!!
Діагностика та лікування внутрішніх хвороб, комплексне підтримання здоров'я пацієнта, зняття і розшифровка ЕКГ.
Ведення пацієнтів терапевтичного профілю і суміжних спеціальностей. Амбулаторний прийом проводить з використанням сучасних методів діагностики, лікування та профілактики.
Алерголог, терапевт
Веде амбулаторний прийом пацієнтів з різного виду алергічними реакціями, займається лікуванням, профілактикою, діагностикою причин виникнення захворювань.
Гастроентеролог
Лікар-отоларинголог, спеціалізується на лікуванні хвороб ЛОР-органів. Обстежує дорослих і дітей, проводить терапію в амбулаторних умовах. Діагностує патології вух, горла і носа інфекційного і запального характеру. Проводить рентгенологічні дослідження з метою виявлення різних патологій. Виконує терапевтичні процедури по вилученню чужорідних тіл з назальной порожнини, проводить пункції носових пазух, видаляє вушні пробки. Займається терапією патологій барабанної перетинки.
Харків пр-т Незалежності, 10 (пр-т Правды) м.Університет21м.Держпром53
Дерматолог, трихолог, косметолог
Серцево-судинний хірург
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні патологій венозної системи, артерій, лімфатичної системи, патологій серця, варикозних хвороб із застосуванням лазерних технологій.
Хірург
Хірург, який володіє сучасними технологіями проведення операцій. Серед виконуваних хірургічних втручань торако-абдомінальна хірургія, гнійна хірургія, чиста хірургія, апендектомія, видаленням грижі, гемороїдектомія.
Доктор Калашникова І. В. обстежує пацієнтів з підозрою на недуги периферичної нервової системи, діагностує патологічні процеси в клітинах головного мозку і оточуючих його судинах. Призначає терапію при черепно-мозкових травмах, ВСД, інсульті тощо. Займається профілактикою хронічних захворювань, надає кваліфіковану медичну допомогу при гострих патологіях. Володіє технікою кінезіотейпірованія, проводить терапію для пацієнтів з вираженим больовим синдромом.
Сімейний лікар, Терапевт
Лікар-терапевт, фахівець в області сімейної медицини. Проводить профілактичні і діагностичні огляди для пацієнтів різного віку, на основі зібраного анамнезу становить індивідуальний план лікування для кожного хворого. Займається терапією порушень шлунково-кишкового тракту та сечовидільної системи, надає допомогу при загостренні хронічних недуг. Крім того, Людмила Володимирівна компетентна в питаннях пульмонології та кардіології.
Харків пр-т Незалежності, 10 (пр-т Правды) м.Університет21м.Держпром53