Сторінка 10. Лікарі в Харкові (метро Архітектора Бекетова)
Наукова ступінь
Категорія
Владимир
Большое спасибо доктору Олегу Анатольевичу за профессионализм
и грамотный подход к лечению своих пациентов.Благодаря этому я вновь нашел своего доктора спустя 15 лет(тогда он мне очень помог).Спасибо доктору.
Крепкого здоровья .Благодарю.
Всем рекомендую.
Влад
Дуже сподобався як лікар і як людина. Це професіонал своєї справи. Я радий, що до нього звернувся і зміг отримати потрібну мені консультацію. Все чітко, зрозуміло та лаконічно. Саме таким має бути лікар. Буду рекомендувати усім знайомим.
Ірина
Дуже великий професіонал, він нам допоміг. Після прийому у нас не залишилося жодного питання. Він переглянув всі документи і обстеження в картці. Ми дуже задоволені і обов'язково будемо радити знайомим, та за потреби звертатися самі.
Валентин
Благодарю за помощь в решении мужских проблем. Зря я столько лет боялся идти к врачу.
25 травня '16 г.
Анестезіолог, реаніматолог
Лікар спеціалізується на терапії невідкладних станів в педіатрії, дитячій онкогематології, дитячій пульмонології, дитячій нефрології. Виконує загальне знеболювання у дітей. В роботі використовує аферентні методи лікування (гемодіаліз, плазмаферез, цітаферез крові). Проводить лекції та тренінги з невідкладних станів та трансфузіології.
Венеролог, дерматолог, уролог, сексопатолог, сексолог
Лікар Зайцев Олег Анатолійович анонімно проводить експрес-діагностику захворювань, що передаються статевим шляхом. Також займається діагностикою новоутворень передміхурової залози, проводить ефективне лікування лазером, ультразвуком сечостатевих захворювань. Займається лікуванням запальних захворювань сечостатевої системи: простатиту, уретриту, орхіту і інших, лікуванням аденоми передміхурової залози. Доктор також допомагає у відновленні потенції, лібідо / статевого потягу без використання гормонів. Також в компетенції доктора лікування швидкої і затяжний еякуляції, безпліддя. З метою діагностики застосовує УЗД, уретроскопию. Надані послуги - ЛОД-терапія, бужування уретри, масаж передміхурової залози, інстиляції лікувальних розчинів в уретру, спермограма, видалення кондилом, бородавок.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Досвідчений лікар, застосовує сучасні методи лікування, володіє навичками ультразвукової діагностики, проводить малі оперативні втручання.
Гастроентеролог
Спеціалізується на лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту, в тому числі грижі стравохідного отвору діафрагми, диспепсії, виразкової хвороби, гастриту, дуоденіту, холециститу, панкреатиту, гепатиту, воспалітельнхе захворювань кишечника, коліту, дисбактеріозу та ін.
вул. Ярослава Мудрого (Петровского), 30 А
м.Ярослава Мудрого31м.Архітектора Бекетова135м.Університет125
Гінеколог дитячий
Лікар спеціалізується на діагностиці та терапії гінекологічних патологій у дівчаток від 0 до 18 років. Проводить профілактичні огляди. Приймає дівчаток з затримкою статевого розвитку, порушеннями менструального циклу, аномаліями розвитку зовнішніх та внутрішніх статевих органів. Лікує молочницю, кісти яєчників, хламідіоз, гіперплазію ендометрія.
Красий Ирина Николаевна
Лікар спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці шкірних захворювань у дітей. Виконує дерматоскопію. Лікує грибкові ураження шкіри та нігтів. Приймає пацієнтів з новоутвореннями шкіри, свербінням шкіри, печінням, висипанням та зміною кольору шкіри. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Кардіолог, терапевт
Цивенко Виктория Николаевна
Лікар спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні серцево-судинних захворювань. Вивчає вплив апоптозу на механізми прогресування серцевої хронічної недостатності. Успішно лікує васкуліт, стенокардію, гіпертонічну хворобу, ішемічну хворобу серця, аритмію, гіпотонію та інші патології. Проводить консультативний прийом, проводить розшивку ЕКГ, займається інтерпретацією аналізів.
Береговая Алла Анатольевна
Лікар займається обстеженням, діагностикою та лікуванням захворювань, що передаються статевим шляхом.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Халипа Роман Федорович
Педіатр
Санжаревская Татьяна Олеговна
Тетяна Олегівна спеціаліст вищої категорії, з безперервним стрімким розвитком в області педіатрії. Має великий досвід в роботі з дитячими захворюваннями і їх лікуванням.
вул. Ярослава Мудрого (Петровского), 30 А
м.Ярослава Мудрого31м.Архітектора Бекетова125м.Університет135