Сторінка 31. Приватні лікарі у Дніпрі

Ксения
Внимательный и очень толковый доктор
Хороший врач! Уделила много времени,внимательно выслушала мои жалобы. Помогла избавиться от боли в шее!
Міла
Дуже чудовий лікар! Спеціаліст відповіла на всі питання, а в кінці прийому запитала чи у мене не залишилося додаткових питань. У мене їх звісно не було, адже лікар розповіла все що модна було. Цим дуже сподобалась. Лікування допомогло. Дякую!
Оля В.
Мені все сподобалося. Привітний лікар, пояснювала і розповідала все детально, особливу увагу звернула на причинах виникнення хвороби та на методах профілактики. Прийом тривав 1 годину. На всі питання, що я задавала, отримала відповідь.
Лікар-гінеколог. Надає послуги з діагностики та лікування запальної і інфекційної патології жіночих статевих органів, в тому числі радіохвильове лікування ерозії шийки матки. Виконує відеокольпоскопію, біопсію шийки матки, установку і видалення внутрішньоматкових спіралей. Веде консультативний прийом акушера-гінеколога.
Дніпро вул Святослава Хороброго 12, 2 пов. оф. 207 м.Вокзальна3213
Невролог, лікар з функціональної діагностики
Лікар проводить обстеження пацієнтів за допомогою таких методів, як: комп'ютерна електроенцефалографіята електрокардіогарфія. Займається діагностикою і лікуванням гострих та хронічних порушень мозкового кровообігу, лікуванням шуму в голові, остеохондрозу, панічних атак тощо.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-10-31
Лікар-терапевт, спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні захворювань травної, дихальної та серцево-судинної систем. Здійснює консультативний прийом в клініці, виїжджає додому. Анна Михайлівна приймає пацієнтів з гострою респіраторною вірусною інфекцією, хронічним бронхітом, гіпертонічною хворобою і харчовими отруєннями.
Дніпро вул. Королеви Єлизавети (Глінки) 2-ї, 7 р.Шевченківський
Хірург, уролог, трансплантолог, судинний хірург
Лікар-хірург вищої категорії, кандидат медичних наук. Є фахівцем в галузі хірургії та трансплантології. Веде консультативний прийом. У своїй діяльності використовує оперативні і консервативні методи терапії. Виконує лапароскопічне лікування захворювань печінки, жовчного міхура, нирок, корекцію грижових дефектів передньої черевної стінки. Надає лікарську допомогу при завороту кишок, сечокам'яній хворобі, портальній гіпертензії, холециститі, цирозі.
Терапевт, Пульмонолог
Займається діагностикою та лікуванням уражень дихальної системи (бронхіальна астма, хронічне обструктивне захворювання легенів, пневмонія, гострі і роніческіе бронхіти, саркоїдоз та інші нозології). Володіє методикою УЗД-діагностики легенів і плевральних синусів, спірометрії.
Доктор Авдоніна Лариса Іванівна спеціалізується на патологіях слизової оболонки ротової порожнини, інфекційних ураженнях ясен, алерго-імунологічних реакціях. Проводить консультації, профілактичні огляди. Діагностує і призначає терапію, включаючи лікарську, фітотерапію, аллопатичні препарати. Практикує гомеопатію для лікування зубних хвороб.
Дніпро вул. Леоніда Стромцова, 3 А, 2 поверх (оф. 212-217) м.Вокзальна6513
УЗД-фахівець
Лікар-уролог вищої кваліфікаційної категорії, займається діагностикою та лікуванням урологічних захворювань. Микола Миколайович виконує масаж передміхурової залози, лікує простатит, аденому простати, еректильну дисфункцію і передчасне сім'явиверження. До лікаря слід звернутися при симптомах: прискорене хворобливе сечовипускання, болі в промежині, нетримання сечі.
Дніпро вул. Королеви Єлизавети (Глінки) 2-ї, 7 р.Шевченківський
Рентгенолог
Лікар спеціалізується на діагностиці захворювань внутрішніх органів за допомогою рентгенологічного обладнання. Виконує рентгенографію черепа, різних відділів хребта, суглобів, верхніх та нижніх кінцівок, органів грудної клітини. Займається розшифровкою отриманих знімків.
Педіатр, неонатолог
Володіє необхідними лікувально – діагностичними навичками для діагностики та лікування дітей від народження до 18 років.