Сторінка 33. Приватні лікарі у Дніпрі

Дуже приємний лікар, уважна, і все дохідливо пояснює. Думала проконсультуватися лише з однією проблемою, але пройшла повний огляд. Дізналася багато корисної інформації. Призначене лікування ефективне, та допомагає. Велике дякую!
Э
Лікар, як фахівець, мені сподобалася. Все дуже уважно вислухала, проаналізувала, та зробила необхідні висновки. Дуже сподобалася своєю компетентністю і грамотністю. До такого лікаря хочеться звертатися повторно. Рекомендую!
Марго
просто чудовий УЗД-спеціаліст. Одного разу мене направили до цього лікаря на обстеження. Все дуже сподобалося, вона виключила діагноз який мені хотіли поставити. Після її огляду мені скоригували лікування. Зараз все набагато краще.
Лев
Дуже хороший, кваліфікований лікар. Повністю задоволена її роботою. Одного разу довелося потрапити на прийом до Оксани Олександрівни, детально обстежила мене, на сучасному апараті. Заспокоїла мене, і сказала що я повністю здорова. Дякую!
УЗД-спеціаліст
Лікар займається виявленням різних захворювань за допомогою ультразвукового устаткування. Виконує УЗД черевної порожнини, передміхурової залози, м'яких тканин, щитовидної залози і лімфатичних вузлів. Також проводить урологічне і гінекологічне УЗД. Займається розшифровкою результатів досліджень.
Терапевт, кардіолог
Доктор Бойко Ірина Яківна фахівець в області кардіології, терапії. Надає послуги в консультуванні і лікуванні кардіо і терапевтичних захворювань. Займається електроенцефалограмою. Надає допомогу в лікуванні простудних, ендокринних захворювань, а так же захворювань кровоносної системи.
Дніпро вул. Набережна Перемоги 120 А р.Соборний
Кардіолог, сонолог
Доктор Захарченко І.М., веде консультативно-амбулаторний прийом пацієнтів з різною серцево-судинною патологією (огляд, розробка комплексу обстеження і лікування). Володіє основними методами обстеження хворих кардіологічного профілю: допплер Ехо КГ, ЕКГ, ультразвукове дослідження судин.
Стоматолог-ортопед
Лікар стоматолог-ортопед, спеціалізується на підліткової та дорослої стоматології. Використовує в лікуванні адгезивні технології. Є досвід в протезуванні зубів.
Фізіотерапевт
Лікар-фізіотерапевт, спеціалізується відновлення організму після травматичних ушкоджень. Проводить фізіотерапевтичні процедури: діадинамотерапії, ампліпульс, масажу, теплових процедур (озокерит, парафін, солюкс).
Консультація онлайн 450
Стоматолог-ортодонт
Стоматолог-ортодонт першої кваліфікаційної категорії. Надає послуги з профілями дорослої і дитячої стоматології. Коригує неправильний прикус, вирівнює зуби. Застосовує в роботі лінгвальні брекети і незнімні пластини. Встановлює еластопозіціонери. Звертається до новітніх розробок і ортогнатичним оперативним втручанням. Має членство в Асоціації ортодонтів України.
Дніпро вул. Леоніда Стромцова, 3 А (оф. 212-217) м.Вокзальна6513
Хірург, гнійно-септична хірургія
Лікар спеціалізується на оперативних втручаннях. Видаляє доброякісні новоутворення м'яких тканин, розкриває абсцеси, видаляє свищі, знімає шви. Проводить заходи щодо перев'язці, веде пацієнтів в стаціонарі. Запис на прийом ведеться в індивідуальному порядку.
Оториноларинголог дитячий та дорослий
Лікар спеціалізується на виявленні, профілактиці та лікуванні патологій горла, носа та вуха. Здійснює прийом дорослих та дітей. Проводить лікування хропіння за допомогою лазера. Виконує промивання лакун піднебінних мигдаликів, продування вух, видалення сторонніх тіл з носа та вуха.
Лікар фізичної та реабілітаційної медицини
Лікар надає послуги: обстеження рухового статусу пацієнта, направлення на лабораторне та інструментальне дослідження, складання плану лікування та реабілітації.
Дніпро м. Підгородне, вул. Шосейна, 90Б
Ревматолог
Лікар-ревматолог, має великий досвід в діагностиці та терапії ревматичної патології у пацієнтів різного віку, артропатій дрібних і великих суглобів, набутих вад серця.