Сторінка 2. Онкологи у Дніпрі

Хотелось бы сказать слова благодарности Станиславу Сергеевичу за успешно проведенную операцию и внимательное отношение к своим пациентам. Благодаря Вам я смогла победить болезнь и теперь снова могу наслаждаться жизнью и радоваться каждому дню. Огромное Вам спасибо и успехов в работе!
16 квітня '17 г.
Не хватает слов, чтобы выразить ей благодарность... Без преувелечений помогла сохранить жизнь
22 червеня '16 г.
Лидия
Врач то что надо! Рекомендую всем.
11 червеня '16 г.
Очень толковая и внимательная врач, очень щепетильно относится к своей работе. Рекомендую.
14 липня '16 г.
ВЕРА
Очень внимательная. Видно любит свою работу. Толковый врач. Очень помогла. Сплошной позитив. Рекомендую.
Лидия
Врач то что надо! Рекомендую всем.
11 червеня '16 г.
Дерматовенеролог дорослий та дитячий, онколог, косметолог
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-07-17
Дерматолог, дерматоонколога, дерматовенеролог
Лікар дерматолог і онколог, спеціалізується на діагностиці і лікуванні новоутворень доброякісного і злоякісного типів. В роботі використовує методи радіохвильової хірургії, проводить процедури дерматоскопії. Діагностує і видаляє пухлини шкірних покривів. Лікує псоріаз. Входить до складу декількох медичних товариств дерматовенерологів.
Хірург, онкохірург, мамолог, флеболог
Шептун Юрій Юрійович — лікар із понад 21-річним досвідом у хірургії, судинній хірургії, онкохірургії та проктології. Має вищу медичну категорію та вчене звання кандидата медичних наук.. Володіє сучасними техніками ендоскопічної та рентгеноендоваскулярної хірургії. Активний учасник численних медичних конференцій в Україні та за кордоном.
Консультація від 1000
Онколог, мамолог, хірург
Лікар займається лікуванням онкологічних патологій. Спеціалізується на видаленні доброякісних і злоякісних новоутворень молочних залоз, шкірних покривів і м'яких тканин. Проводить консервативне лікування передпухлинної патології. В роботі використовує традиційні і сучасні методики.
Дніпро ул. Шолом Алейхема, 4/26 м.Вокзальна3916
Пластичний хірург, онколог, дерматолог
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-07-17
Дніпро вул. Старокозацька (Комсомольська), 25 м.Вокзальна3425
Дитячий онкогематолог
Лікар завжди досягає позитивних результатів. Дуже уважний, професійний і досвідчений лікар. Має широкий діапазон знань, досвіду і глибокого почуття відповідальності за свої призначення.
Консультація від 750
Дніпро вул. Василя Вишиваного (Свєтлова), буд.42А ж/к Палермо р.Шевченківський
Онколог, мамолог
Лікар володіє сучасними методиками діагностики та лікування онкологічних патологій. Приймає пацієнток з фіброзно-кістозними утвореннями, фиброаденоматозом, гинекомастією, фіброаденомою. Є автором понад 60 публікацій в зарубіжних і вітчизняних виданнях. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Дніпро ул. Шолом Алейхема, 4/26 м.Вокзальна3916
Уролог, онкоуролог
Лікар спеціалізується в області урології та онкоурології. Займається реабілітацією пацієнтів з патологіями сечостатевої системи. Лікує сечокам'яну хворобу, цистит і уретрит. Бере активну участь в міжнародних конгресах і симпозіумах.
Хірург, онкохірург, проктолог
Консультація 850/800 грн.