Суслова Наталія Олександрівна
Сімейний лікар, Дієтолог, Терапевт
Лікар першої категорії
Кандидат медичних наук
Лікар спеціалізується на виявленні, профілактиці та лікуванні різних хвороб у дорослих і дітей. Консультує з приводу вакцинації, правильного раціону харчування. Лікує гостру респіраторну вірусну інфекцію, грип, цистит, гастрит, риніт, бронхіальну астму. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
Рима
21 березеня '20р.
Дуже уважна при огляді. Все пояснює. Добре налагоджує контакт з дитиною. Чую про неї тільки найкращі відгуки. Дякуємо. Плануємо і надалі звертатися з питань здоров'я нашої донечки. Роботою лікаря повністю задоволені! Рекомендую!
20 лютого '20р.
Неодноразово ходжу до цього лікаря, разом з дитиною. Спочатку була недовіра, новий спеціаліст все ж таки, але думаю, це - шаблон. І я не помилився, лікар дійсно віртуоз своєї справи. На мій погляд, Наталія Олександрівна дуже компетентна.
- 2002 р. — Тернопільський державний медичний університет, НМАПО ім. П. Л. Шупика.
Курси підвищення кваліфікації
- 2018 р. — Навчання в школі "ліпідології" Дубровник, Хорватія.
- 2018 р. — Навчання в школі "Сімейної гіперхолестеринемії", Дебрецен, Угорщина.
- 2019 р. — Курси підвищення кваліфікації "Європейський клуб ліпідології при Європейській асоціації атеросклерозу", Тутцінг.
- 2019 р. — Навчання в on-line Academy Uniprof "мітохондрійне здоров'я".
- 2020 р. — Курси підвищення кваліфікації "Основи нутриціології" НМУ ім. О. О. Богомольця.
Схожі спеціалісти:
Дієтолог, нутриціолог