Півняк Оксана Андріївна

Психолог, сімейний лікар, дерматолог, косметолог
Лікар Півняк Оксана Андріївна надає лікарську допомогу у духовно-моральному оздоровленню. У своїй роботі поєднує методи практичної сімейної та нетрадиційної медицини. Особливу увагу приділяє виявленню причинностних психологічних факторів, завдяки чому досягається ефективне рішення проблем зі здоров'ям. Активно застосовує тілесно-орієнтовану терапію, що допомагає позбавити людину від фобій і тривожних станів. Також займається лікуванням дерматологічних захворювань, проводить косметологічні процедури.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Юля
25 квітня '17р.
Я к психологам всегда относилась скептически, но недавно изменила свое мнение полностью, благодаря случаю. Мне пришлось общаться с доктором Пивняк. Всего несколько сеансов и она избавила меня от тревожности, которая меня преследовала по любому поводу и без повода. Оксана Андреевна специалист, которому можно смело доверить свои проблемы и она поможет вам их решить.
Зинаида
13 березеня '17р.
У меня на нервной почве появились высыпания и зуд. Обращаясь к доктору Пивняк за помощью, думала какую-то болезнь дерматологического характера приобрела. Оксана Владимировна помогла мне успокоиться, восстановить душевное равновесие, осознать причины своих проблем и неудач. Я даже не заметила, как все прошло. Вместе с психологическими проблемами, она мне вылечила и дерматит.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1997 р. — Дніпропетровська державна медична академія, лікар-дерматолог;
  • 1998 р.- Харківська медична академія, лікар-косметолог;
  • 2008 р. — Міжнародний інститут підсистемології;
  • 2010 р. — Міжнародний університет унівесології і психоситемології;
  • 2011 р. — Міжнародний інститут соціосистемології.
  • 2012 р.- Дніпропетровська медична академія, лікар сімейної медицини, лікар фізіотерапії;
  • 2013 р.- Міжнародний інститут універсалій здоров'я.

Курси підвищення кваліфікації

• Міжнародні конгреси та симпозіуми;
  • Форуми в галузі індустрії СПА, краси та здоров'я (Росія, Україна, Франція, Швейцарія, Фінляндія).