Левченко Дарина Олександрівна
Психолог, Психотерапевт
Лікар психолог, психотерапевт, надає консультативні послуги в гештальт-терапевт і лікуванні психосоматичних патологій. Допомагає пацієнтам з підвищеною емоційністю, нав'язливою тривогою і страхами, розладами адаптації, психосоматичної патологією. Працює в сфері особистісної реабілітації, сприяє збереженню психічного здоров'я пацієнтів стресів і потрясінь. Левченко Дарина Олександрівна національних і зарубіжних семінарів, конференцій.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Лариса
04 березеня '19р.
Отличный специалист и приятная женщина, которая всегда поможет и выслушает. Обращаюсь периодически, когда возникает такая необходимость. Очень помогает в сложных ситуациях, поддерживает, направляет в нужное русло. Всем, кому нужна квалифицированная помощь, рекомендую Дарину Александровну.
Игорь
02 липня '17р.
Психолог от Бога! Всем советую.
Андрей
20 липня '20р.
До прихода в терапию к Дарине не верил в психоанализ и постоянно обвинял других и уходил от ответственности. Столько инсайтов за год. Вышел из слияния. Теперь понимаю что это только начало. И мне ещё нужен минимум как год.
- 2015 р. — Національний Авіаційний Університет, спеціальність «Клінічна психологія».
Курси підвищення кваліфікації
- 2011 р. — курси "Психосоматичні захворювання";
- 2012 р. — курси «Психоаналіз та психоаналітично-орієнтована психотерапія»;
- 2013 р. — курси «Базові методи діагностики психічних розладів»;
- 2014 р. — вища школа психології, курс «Еріксонівський гіпноз»;
- 2014 р. — Інститут Інтегративної психології, курс «Культура тіла. Психосоматика»;
- 2015 р. — курс «Метафоричні карти в роботі психолога»;
- 2015 р. — Інститут символдрами та глибинної психології "Психотерапевт по методу символдрами".
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Академгородок
Арсенальная