Гуртова Юлія Володимирівна
Психолог, психотерапевт
Лікар Гуртова Юлія Володимирівна надає послуги в області корекції депресивних і тривожних станів, лікуванні панічних атак, психосоматичних розладів, неврозів. У своїй роботі використовує метод позитивної психотерапії, та інші сучасні методики. Надає консультативну допомогу при вікових, особистісних і життєвих кризах, сімейних і міжособистісних конфліктах. Член Української Спілки психотерапевтів.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Геннадий
23 квітня '17р.
У нас в семье возникла острая ситуация со взаимопониманием. Юлия Владимировна дала возможность высказать нам все претензии, а затем помогла вместе с мужем проанализировать сложившуюся ситуацию. Мы как-то очень просто, практически без ее помощи, нашли компромиссы и вышли из тупика. Спасибо за профессиональную помощь.
семья Рудик
30 березеня '17р.
Моя жена сказала, что у меня кризис среднего возраста, тогда я и сам замечал, что начинаю "слетать с катушек". Теперь я понимаю, мне очень повезло с психологом. Юлия Владимировна помогла мне определить свои проблемы и разобраться в них. Спасибо. Благодаря ей, я смог посмотреть на жизнь под другим углом и вновь поселить мир в своем доме.
- 2011 р. — Всеукраїнський Університет Універсології;
- 2012 р. — Дніпропетровський університет ім. Альфреда Нобеля.
Курси підвищення кваліфікації
- 2011 р. — Wiesbaden Academy of Psychotherapy European Federation of the Centers for Positive Psychotherapy, за напрямом «Позитивна психотерапія» (консультант за методикою позитивної психотерапії);
- 2012 р. — Дніпропетровський обласний методичний центр практичної психології та соціальної роботи: професійний тренінг «Методика ведення тренінгу», професійний тренінг «Тренерська компетентність», тренінг «Практика створення тренерських програм»;
- 2012 р. — Українська академія Універсології: семінар-тренінг «Практика універсології в тренерській роботі».
Участь в асоціаціях
- Член Української спілки психотерапевтів.
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Академгородок
Арсенальная