Кудінов Михайло Віталійович

Стоматолог, стоматолог-ортопед
лікар першої категорії
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Саша
10 грудня '24р.
Після прийому залишився дуже задоволений. Лікар уважний, професійний та все детально пояснює. Роботу виконав якісно, результат перевершив очікування.
Михайло Місяць
01 грудня '24р.
Був на прийомі в Люмі Денті у стоматолога ортопеда Кудінова М.В. дуже сподобалось відношення лікаря і асистента. Отримав розгорнуту інформацію і прорахунок на всі етапи лікування, поставив цирконієві коронки на 2 зуби, все сподобалось.
Олексій
12 листопада '24р.
Встановлював коронку в Люмі Дент у ортопеда Кудінова Михайла Віталійовича. Лікар уважний, виконав роботу дуже гарно, коронка виглядає ніби мій зуб. Рекомендую
Антоніна Валеріївна Стороженко
07 листопада '24р.
Велике дякую лікарю Кудінову Михайлу! Найкращий стоматолог у якого я була, результат роботи просто на всі 100% перевершив мої очікування, робила тотальне протезування всієї щелепи. Дякую за мою красиву та ідеальну усмішку!
Микола
01 листопада '24р.
Після імплантації ставив коронку у лікаря Кудінов Михайло Віталійовича, робота дуже гарна, коронка не заважає.
Маша
18 жовтня '24р.
Давно мріяла про вініри на всі зуби, і нарешті моя мрія здійснилась. Велика подяка лікарю Кудінову Михайлу Віталійовичу , лікар неймовірний, мої зубки тепер можна описати одним словом - голівудська усмішка. Дякую
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• З відзнакою закінчив «Полтавський медичний коледж при ВДНЗУ УМСА» за спеціальністю «ортопедична стоматологія».
  • Закінчив "Українську медичну стоматологічну академію" за спеціальністю "Лікар стоматолог".
  • Проходив спеціалізацію курсу «Ортопедична стоматологія» на кафедрі післядипломної освіти «Української медичної стоматологічної академії».

Курси підвищення кваліфікації

2024

• «ALL-ON-4, ALL-ON-6. У практиці кожного лікаря»;
  • «Концепція "Всі на 4" та "Всі на 6" у практиці кожного лікаря»

2023

• «Керамічні накладки та вініри»;
  • «Протезування на розбірних та нерозбірних імплантах»;
  • «MASTERS dental prosthodontics congress & expo»;
  • «Часткові цільнокерамічні реставрації. Вініри»;
  • "Базовий курс дентальної імплантації з практичною роботою";

2022

• "Протезування на імплантах";
  • "Імплантати під нахилом: негайне протезування з опорою на імплантати при вираженій атрофії щелепи";
  • "Прямі композитні реставрації фронтальної групи зубів";

Стоматолог, стоматолог-ортопед надає послуги

• Професіонал з мікроінвазивної та естетичної стоматології.
  • Експерт з адгезивної стоматології.
  • Використання операційного мікроскопа для повсякденних процедур.
  • Проведення фото- та відеодіагностики зубощелепної системи, створення цифрових моделей посмішки.
  • Визначення центрального співвідношення щелеп.
  • Повна реконструкція зубного ряду при функціональних порушеннях зубощелепної системи.
  • Робота з лицьовою дугою AmannGirbach для точного протезування.
  • Індивідуальна реєстрація рухів нижньої щелепи.
  • Протезування на імплантатах (Straumann, MegaGen).
  • Виконує протезування з використанням ультратонких керамічних конструкцій.
  • Комплексна реабілітація пацієнтів із надмірною стертістю зубів.
  • Лазерна корекція м'яких тканин у зонах естетики.
  • Прогнозування протезування з використанням артикулятора та лицьової дуги.