Сторінка 4. Клініки у Львові (Франківський район)

4,0

Сб Нед
Оля
Величезне дякую
Тетяна
Вирівнюю зуби у ортодонта Тетяни Стецишин. Дуже задоволена результатом, Тетяна - професіонал, а також із дуже хорошим та індивідуальним підходом до кожного пацієнта.
Катерина
Дякую Мар'яні Олегівні за терпіння та уважність в роботі. Вона вмiє знайти підхід до дитини i працює з віртуозністю професіонала. Я дуже задоволена якicтю пломбування, а донька тим, що було зовсiм не боляче.
Оксана І.
Дуже крутий спеціаліст і приємна людина. До неї на прийом йду з радістю
Львів вул. Сахарова, 82/17
р.Франківський
Клініка стоматології Глушко займається естетичним протезуванням та імплантацією, хірургією та ендодонтичним лікуванням зубів. Фахівці клініки мають багаторічний досвід, пройшли навчання за кордоном.
в клініці 4 лікарі
Львів вул. Єфремова, 75
р.Франківський
Медичний заклад "Клініка естетичної стоматології" Романа Гімона — це сучасна стоматологічна клініка, яка надає весь спектр лікувально-діагностичних послуг для всієї сім’ї. В клініці працюють досвідчені фахівці: стоматолог-терапевт, хірург, імлантолог, ендодонт, дитячий стоматолог, ортодонт.
в клініці 2 лікарі
Львів вул. Нечуя-Левицького, 4
р.Франківський
Приватна консультація хірурга — медична установа, яка спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань, які вимагають хірургічного втручання. Прийом здійснюють лікарі вищої та першої кваліфікаційних категорій. Лікування призначається в індивідуальному порядку, грунтуючись на отриманих результатах лабораторних та інструментальних досліджень.
МедЛаб, мережа лабораторій
3,7
Львів вул.Городоцька,181
3,7
в клініці 11 лікарів
Львів вул. Володимира Великого, 10 Б
р.Франківський
Ми пропонуємо повний спектр стоматологічних послуг - від профілактики до складних тотальних реабілітацій. Наші досвідчені лікарі з досвідом понад 10 років практики, забезпечують високоякісне лікування для всієї родини. Наша клініка має дві зручні локації, що дозволяє вам обрати найбільш комфортний варіант для вашого візиту. Ми використовуємо лише сучасні рішення, новітнє обладнання та високоякісні матеріали щоб гарантувати найкращі результати для наших пацієнтів. Ваш спокій завтра візит до нас сьогодні.
  • Восковий прогноз одного зуба 890
  • Зняття коронки 300
  • Цементування коронки, виготовл.в іншому закладі 500
  • Фрезерування однієї коронки 650
  • Корекція протезу 2 100
3,0
Львів вул. Володимира Великого,10 В
р.Франківський
ЗБІЛЬШИМО КІЛЬКІСТЬ ЗДОРОВИХ ЛЮДЕЙ РАЗОМ. Ми – колектив досвідчених медиків, з досвідом роботи в медицині більше 20 років. Втілюємо наш професійний досвід в сфері приватної медицини. Напрямки, педставлені у нас: пульмонологія, неврологія, рефлексотерапія, загальна педіатрія.