Сторінка 4. Клініки у Львові (Франківський район)

Сб Нед
Андрій
Це чудове місце з рідкісними народними , безпечними методами які дуже сильно підкріплюють а в більшості і заміняють традиційне лікування. Хто наважиться чесно пройти курс процедур і дієт призначених їхнім головним спеціалістом, буде вражений силою позитивних змін. В такі місця з такими процедурами потрібно приходити й для профілактики омолодження та оздоровлення. Після курсу завжди відчуваю себе на 18 ).
Андрій
Пані Наталія чудовий спеціаліст. Всі методи лікування неочікувано результативні. Простатит перестав бути проблемою. Комплексне лікування дало чудовий результат.
Галина
Я , пенсіонерка, маю багато хвороб, але завдяки команді медичного центру Бубновського у мене знизився тиск, мої грижі мене не турбують. Почуваю себе на 5 років молодшою. Особливо вдячна за те , що ці люди віддають всю душу свою нам. За це їм низький уклін. З повагою пацієнтка Галина Михайлівна.
Сергій
Не часто залишаю відгуки, але тут хочеться відзначити ставлення і професіоналізм всього персоналу центру. Окреме спасибі лікарю Чернякіну і реабілітологу Колі, поставили мене на ноги. Метод працює, особливо якщо займатися без пропусків. Успіхів вам і процвітання!
Львів вул. Зелена, 149
р.Франківський
Львівський медичний центр доктора Бубновського спеціалізується на лікуванні різноманітних захворювань за допомогою кінезітерапії (лікування рухом). Хірургічне втручання та медикаментозні засоби не застосовуються.
Львів вул. Героїв УПА, 55
р.Франківський
Приватна медична «Клініка сестер Похмурських» функціонує з 2008 року. Засновники клініки змогли поєднати в своїй роботі досягнення сучасної науки і ефективні методи народної та нетрадиційної медицини.
Львів вул. Тадеуша Костюшка, 4
р.Франківський
Медичний дієтологічний центр здоров’я клініка доктора Бровко «ДієтЦентр» існує понад 13 років, лікує пацієнтів за авторською методою у галузі оздоровлення організму та корекції ваги.
Працює з
Пн: 08:00-19:00 Вт: 08:00-20:00 Ср: 08:00-20:00 Чт: 08:00-20:00 Пт: 08:00-19:00 Сб: 08:00-19:00 Нд: 10:00-19:00
4,3
Львів вул. Антоновича, 138б, пов. 3
р.Франківський
Багатопрофільна клініка «Здоров'я» являє собою лікувально-діагностичний центр. Послуги, що надаються клінікою: біорезонансна діагностика всього організму; обстеження дітей; аналізи крові без забору крові; дослідження обміну речовин; фізіорефлексотерапія; підбір лікування та рекомендації щодо профілактики; відновлення зору неінвазивним способом; лікування мастопатії; лікування серцево-судинної, сечостатевої, травної систем.
МедЛаб, мережа лабораторій
3,7
Львів вул.Городоцька,181
3,7
Львів вул. Володимира Великого,10 В
р.Франківський
ЗБІЛЬШИМО КІЛЬКІСТЬ ЗДОРОВИХ ЛЮДЕЙ РАЗОМ. Ми – колектив досвідчених медиків, з досвідом роботи в медицині більше 20 років. Втілюємо наш професійний досвід в сфері приватної медицини. Напрямки, педставлені у нас: пульмонологія, неврологія, рефлексотерапія, загальна педіатрія.