Сторінка 4. Клініки у Львові (Франківський район)

Сб Нед
Таня
Дуже тішусь що є такі люди і професійні лікарі Дякую Вам
Аня
Удаляли гной, все прошло хорошо, хоть и страшно поначалу было.
Олександра
Прекрасний лікар та дуже весела людина. Робота в руках горить, професіонал!
Антон
Когда мне в государтсвенной клинике сказали, что нужна операция и чуть-ли сразу не повезли в операционную, я прибежал в эту клинику. Хорошо, что я это сделал, потому что чуть не стал жертвой, ведь операция мне и вовсе была не нужна. Спасибо огромное, внимательным, толковым врачам!
в клініці 5 лікарів
Львів вул. Генерала Чупринки, 33
р.Франківський
Стоматологічна клініка «Галдентс» відкрита у 1993 році, пропонує безболісне сучасне лікування зубів. Персонал та лікарі закладу вільно володіють англійською та польською мовами.
в клініці 2 лікарі
Львів вул. Нечуя-Левицького, 4
р.Франківський
Приватна консультація хірурга — медична установа, яка спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань, які вимагають хірургічного втручання. Прийом здійснюють лікарі вищої та першої кваліфікаційних категорій. Лікування призначається в індивідуальному порядку, грунтуючись на отриманих результатах лабораторних та інструментальних досліджень.
Львів вул. Героїв УПА, 55
р.Франківський
Приватна медична «Клініка сестер Похмурських» функціонує з 2008 року. Засновники клініки змогли поєднати в своїй роботі досягнення сучасної науки і ефективні методи народної та нетрадиційної медицини.
Львів вул. Антоновича, 138б, пов. 3
р.Франківський
Багатопрофільна клініка «Здоров'я» являє собою лікувально-діагностичний центр. Послуги, що надаються клінікою: біорезонансна діагностика всього організму; обстеження дітей; аналізи крові без забору крові; дослідження обміну речовин; фізіорефлексотерапія; підбір лікування та рекомендації щодо профілактики; відновлення зору неінвазивним способом; лікування мастопатії; лікування серцево-судинної, сечостатевої, травної систем.
Львів вул. Тадеуша Костюшка, 4
р.Франківський
Медичний дієтологічний центр здоров’я клініка доктора Бровко «ДієтЦентр» існує понад 13 років, лікує пацієнтів за авторською методою у галузі оздоровлення організму та корекції ваги.
Працює з
Пн: 08:00-19:00 Вт: 08:00-20:00 Ср: 08:00-20:00 Чт: 08:00-20:00 Пт: 08:00-19:00 Сб: 08:00-19:00 Нд: 10:00-19:00
МедЛаб, мережа лабораторій
3,7
Львів вул.Городоцька,181
3,7
Львів вул. Володимира Великого,10 В
р.Франківський
ЗБІЛЬШИМО КІЛЬКІСТЬ ЗДОРОВИХ ЛЮДЕЙ РАЗОМ. Ми – колектив досвідчених медиків, з досвідом роботи в медицині більше 20 років. Втілюємо наш професійний досвід в сфері приватної медицини. Напрямки, педставлені у нас: пульмонологія, неврологія, рефлексотерапія, загальна педіатрія.