Клініки кардіології у Львові (Франківський район)

Можливо, вас цікавлять лікарі кардіологи во Франківському районі
Онлайн зустріч кардіолога (15 хв) 750 грн
Онлайн-інтерпретація результатів 550 грн
7,0
Знайдено 7 клінік

Сб Нед
Наталя
Була на прийомі в гінеколога Міщук Ярини. Приємно вражена компетентністю лікаря. Дуже делікатна, тактовна, пояснювала кожну свою дію. Обов'язково буду приходити ще, рекомендую
Катерина
Видаляла атипову вісімку в лікаря Філіпського Антона Вікторовича, все сподобалось,лікар професіонал,рекомендую!
Наталя
Відвідала масаж у Андріани! Відмінно!!!
Симбіотика (Symbiotyka)
в клініці 8 кардіологів
Львів вул. Володимира Великого, 2
р.Франківський
Symbiotyka — це симбіоз турботи, досвіду та передових технологій у кардіології, судинній хірургії, ортопедії та стоматології. З 2011 року ми забезпечуємо комплексний підхід до здоров'я пацієнтів, гарантуючи якісні результати лікування та комфорт. Приймають лікарі: Гиндич Соломія Романівна, Юхименко Олена Михайлівна, Кіт Галина Іванівна
  • Первинна консультація лікаря (кардіолога, судинного хірурга) 1 200
8,9
в клініці 5 кардіологів
Львів вул. Антоновича, 102 / вул. Героїв УПА 73
р.Франківський
Medicover в Україні – це учасник великого медичного холдингу. Мережа широко розвинута в понад 10 країнах Європи. Medicover постійно розвивається, щоб забезпечити своїм пацієнтам найвищі стандарти охорони здоров’я в напрямках загальної медицини, лабораторної діагностики та репродуктивних технологій. Приймають лікарі: Грідасова Лілія Валеріївна, Луцька Віра Любомирівна
  • Консультація кардіолога 1 100
  • Консультація провідного кардіолога 1 320
8,9
в клініці 3 кардіолога
Львів вул. Івана-Теодозія Куровця, 10
р.Франківський
Надійний медичний простір, в основі якого зароджується культура здорового, щасливого та задоволеного пацієнта. Працюємо з передовими медичними технологіями та застосовуємо унікальні мультидисциплінарні підходи. У клініці працюють лікарі-науковці та лікарі з досвідом більше 20 років. Команда лікарів працює у форматі консиліума для вибору тактики ведення пацієнта у складних клінічних випадках, через призму загального стану організму. Основні напрямки: судинна хірургія, урологія, діагностика повного спектру, поліклінічне відділення, яке налічує більше 20 спеціалістів різних напрямків. Приймають лікарі: Бурак Тетяна Володимирівна , Гарбар Мирослава Орестівна, Слаба Наталія Анатоліївна
  • Консультація кардіолога 1 200
8,3
в клініці 4 кардіолога
Львів вул. Стрийська, 204
р.Франківський
Medicover в Україні – це учасник великого медичного холдингу. Мережа широко розвинута в понад 10 країнах Європи. Medicover постійно розвивається, щоб забезпечити своїм пацієнтам найвищі стандарти охорони здоров’я в напрямках загальної медицини, лабораторної діагностики та репродуктивних технологій. Приймають лікарі: Гарбар Мирослава Орестівна, Грідасова Лілія Валеріївна, Кузовкіна Оксана Леонідівна
  • Консультація кардіолога 1 100
  • Консультація провідного кардіолога 1 320
5,3
Львів вул. Академіка Андрія Сахарова, 44/65
р.Франківський
Клініка неврології та нейрохірургії, терапії та сімейної медицини та регенеративного відновного лікування
Львів вул. Наукова, 12А
р.Франківський
Приватна багатопрофільна клініка «Істина» була заснована в 2006 році. Сучасне обладнання в руках досвідчених фахівців, серед яких кандидати медичних наук, заслужені лікарі України, дозволяє оперативно і якісно надати медичні послуги
Львів вул. Антоновича, 138б, пов. 3
р.Франківський
Багатопрофільна клініка «Здоров'я» являє собою лікувально-діагностичний центр. Послуги, що надаються клінікою: біорезонансна діагностика всього організму; обстеження дітей; аналізи крові без забору крові; дослідження обміну речовин; фізіорефлексотерапія; підбір лікування та рекомендації щодо профілактики; відновлення зору неінвазивним способом; лікування мастопатії; лікування серцево-судинної, сечостатевої, травної систем.