Врачи онкологи в Харькове (метро Университет)
Специализация
Мирослава
Рекомендую цього висококваліфікованого спеціаліста. Час від часу звертаюся до неї за консультацією та плановий огляд. Задоволена результатом даних рекомендацій та лікування. Лікар від Бога! Рекомендую усім знайомим та близьким!
Анастасія
Зверталася за допомогою до Світлани Олександрівни, так як були певні проблеми після народження дитини. Усім залишилася задоволена. Лікар професійний та відповідальний. Оглянула та призначила лікування. Зараз почуваю себе добре.
Семен
Дуже толковий та кваліфікований спеціаліст. У мого батька діагностували захворювання яке пов'язане з профілем Андрія Юрійовича. Лікар надав спеціалізовану допомогу. Після проведеного оперативного втручання батько почуває себе добре. Низький Вам уклін! Рекомендую!
Уролог, онкоуролог
Осуществляет оперативное лечение онкологических заболеваний урологического профиля. Ведет консультативный прием больных с заболеваниями мочевыводящей системы.
Онкохирург, маммолог, дерматовенеролог, химиотерапевт
Осуществляет диагностику и лечение доброкачественных образований, заболеваний молочных желез дисгормонального характера, врожденных патологий в развитии груди, мастита, трещин сосков, Проводит выявление и лечения злокачественных образований, ТРЕПАН-биопсию. Составляет план химиотерапии. Выполняет онкопластику, редукционную пластику.
Хирург, онкохирург
Овчинка Роман Александрович