Кретер Мария Борисовна

Врач работает в клинике:

Киев ул. Закревского, 61/2 м.Лесная50 17

Надія
28 января '25г.
Клініка сучасна, персонал уважний . Лікарі фахівці своєї справи. Лікар УЗД дуже професійна і уважна. Дякую за вашу роботу!
22 января '25г.
Дякую вам! Дуже круті спеціалісти, якість обслуговування, УЗД просто на висоті!
Лілія
18 января '25г.
Звертаюся не вперше до центру,в основному стосовно УЗД . Все чудово! Персонал на дуже високому рівні, обслуговування теж!
09 января '25г.
Була на УЗД у цьому медичному центрі й залишилася задоволена. Лікар була дуже уважна, усе чітко та зрозуміло пояснила, дуже приємне ставлення.
13 января '20г.
Я на 8 тижні вагітності. Як будь-яка майбутня мама, відповідально ставлюся до свого здоров'я та своєї дитини. Нещодавно проходила УЗД у лікаря Марії Борисівни. Дуже відповідальний та кваліфікований спеціаліст, все детально пояснила та відповіла на усі запитання. Тепер буду звертатися лише до неї. Рекомендую!
Оцените врача по 10-и бальной шкале

• 2001 г. - Окончила Национальный медицинский университет имени А.А.Богомольца

Курсы повышения квалификации

• В 2002 и 2003 г. - Аттестировался на определение знаний и практических навыков в аттестационной комиссии при Киевской медицинской академии последипломного образования имени П.Л. Шупика.
  • В 2021 г. - проходила аттестацию в аттестационной комиссии при Украинской военно-медицинской академии

Врач ультразвуковой диагностики предоставляет услуги

• УЗИ (ультразвуковое исследование)