Кретер Марія Борисівна

Лікар працює в клініці:
Київ вул. Закревського, 61/2 м.Лісова5017

Надія
28 січня '25р.
Клініка сучасна, персонал уважний . Лікарі фахівці своєї справи. Лікар УЗД дуже професійна і уважна. Дякую за вашу роботу!
22 січня '25р.
Дякую вам! Дуже круті спеціалісти, якість обслуговування, УЗД просто на висоті!
Лілія
18 січня '25р.
Звертаюся не вперше до центру,в основному стосовно УЗД . Все чудово! Персонал на дуже високому рівні, обслуговування теж!
09 січня '25р.
Була на УЗД у цьому медичному центрі й залишилася задоволена. Лікар була дуже уважна, усе чітко та зрозуміло пояснила, дуже приємне ставлення.
13 січня '20р.
Я на 8 тижні вагітності. Як будь-яка майбутня мама, відповідально ставлюся до свого здоров'я та своєї дитини. Нещодавно проходила УЗД у лікаря Марії Борисівни. Дуже відповідальний та кваліфікований спеціаліст, все детально пояснила та відповіла на усі запитання. Тепер буду звертатися лише до неї. Рекомендую!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2001 р. - Закінчила Національний медичний університет імені О.О.Богомольця

Курси підвищення кваліфікації

• У 2002 та 2003 р. - Атестувався на визначення знань та практичних навиків в атестаційній комісії при Київській медичній академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика.
  • У 2021 р. - Проходила атестацію в атестаційній комісії при Українській військово-медичній академії

Лікар ультразвукової діагностики надає послуги

• УЗД (ультразвукове дослідження)