Цистоскопія у Львові

Цистоскопія - медичне дослідження внутрішніх стінок сечового міхура і поверхні сечівника. Діагностика та лікування проводиться за допомогою введення ендоскопа через уретру. Інструментальний метод отримання інформації має широке застосування в урології, незважаючи на болючість, досить високу вартість і можливі ускладнення при недотриманні правил гігієни.

Урологічні ендоскопи з гнучкою трубкою служать для безпосереднього огляду, аналогічні апарати у вигляді жорсткого катетера, обладнані відеокамерою і освітлювальною системою, передають картинку на екран комп'ютера, дозволяючи під зоровим контролем лікаря виробляти необхідні маніпуляції: просування трубки, цілісність слизової оболонки мочевіка, процес вилучення конкрементів і т.п.

Дане обстеження необхідно для раннього розпізнавання хвороб сечовивідної системи і нирок. Обов'язкове дослідження при онкології сечового міхура і уретри. Метод цистоскопії широко застосовується для виявлення, лікування та безкровного видалення каменів при сечокам'яній хворобі, сторонніх тіл, пухлин через природні отвори.

Відеотрансляція дозволяє визначити вид, місце розташування і розміри каменю або небажаного новоутворення і видалити його, супроводжуючи дії лікаря докладної і детальної картиною, переданою датчиками мініатюрної відеокамери на монітор.

Протипоказана цистоскопія при запальних процесах досліджуваних органів.

Вважається, що для підготовки до процедури необхідно ігнорувати бажання помочитися і терпіти якомога довше з наповненим міхуром. Це не так. Обстеження дійсно проходить при наповненому сечовому міхурі, але лікар може наповнити його самостійно, за допомогою апарату.

Заздалегідь купляють препарат для полегшення входження трубки в уретру.

Досліджувані органи повинні бути абсолютно чистими - прилад легко заносить і поширює інфекцію, загрожаючу циститом і уретритом.

Цистоуретроскопія 150 грн
Відеоцистоскопія діагностична 3700 грн
Знайдено 3 клініки

Сб
Богдан
Результатом візіту до лікаря задоволений, можна відразу здати всі аналізи та зробити УЗД. Дякую.
Михайло
Лікар надзвичайно уважний спеціаліст, надав усю необхідну інформацію та чудову консультацію. Загалом все дуже сподобалося на цьому візиті.
Оксана
Все добре було на візиті. Лікар нам дуже сподобався.
Ігор
Щиро дякую лікарю Зайченку Н.О. і усьому персоналу клініки "Чоловіче здоров'я" за професійну роботу.
Василь
Був на прийомі у лікаря Зайченка Н.О. Дуже чуйний та кваліфікований спеціаліст. Зрозумів проблему, призначив лікування. Дякую.
Андрій
Дякую лікарю Зайченку Н.О. за професійне та тепле ставлення. Прийом сподобався.
9,7
Львів вул. Костя Левицького, 97
р.Личаківський
Клініка інтимної медицини для всієї родини "Чоловіче здоров’я +". Кваліфікована та спеціалізована допомога у сфері урології, сексології, андрології та гінекології. Широкий спектр ультразвукових досліджень на апараті експертного класу. Співпрацюємо з провідними лаболаторіями України, будь-які аналізи за попереднім записом у зручний день і час. Сучасні...
  • Цистоуретроскопія 150
Cеть медицинских центров "Мати та дитина"
8,5
Акції
Львів вул. Замарстинівська, 85 А
р.Шевченківський
Медичний центр "Мати та дитина" — це сучасна клініка репродуктивного здоров'я, що надає повний комплекс послуг з планування вагітності.
  • Відеоцистоскопія діагностична 3 700
4,8