Сторінка 4. Лікарі стоматологи в Києві (метро Тараса Шевченко)
3 відгука
Александр
Ставил у Михаила Ярославовича несколько металлокерамических коронок. Это же ювелирная работа, зубы теперь отлично выглядят, от настоящих не отличить. Коронки изготовили очень быстро, установка прошла безболезненно. Всем доволен.
Вика
Вылечила мою болезнь, никаких осложнений не было
09 листопада '16 г.
Софья
Татьяна Анатольевна хороший специалист и человек. Рекомендую.
29 травня '16 г.
Стоматолог-ортопед
Лікар Чмола Михайло Ярославович - стоматолог-ортопед. Лікар другої категорії, протягом 15 років спеціалізується на порушеннях цілісності зубного ряду. Розробляє індивідуальні схеми впливу, призначає профілактичні заходи. Володіє всіма видами керамічної реставрації зубного ряду. Проводить лікування в індивідуальному порядку.
Ортодонт
Доктор Хантіля Тетяна Анатоліївна спеціалізується на ортодонтичному лікуванні пацієнтів. Виконує діагностику прикусу, призначає методи корекції при виявленні патологій. Застосовує в роботі сучасні методи виправлення прикусу: брекет-системи керамічні, металеві, сапфірові і лінгвіальние. Використовує прозорі капи і пластини. Планує етапи терапії, контролює процес. Відвідувала теоретичні курси і семінари по стоматології.
Стоматолог-терапевт, ендодонт
Доктор Генералова Катерина Олександрівна - стоматолог-терапевт. Спеціалізується в області ендодонтії. Досвід роботи 14 років. Лікар першої категорії проводить загальну терапію захворювань ротової порожнини. Спеціалізується на стоматитах, пульпітах і гінгівітах. Проводить художню реставрацію зубного ряду. Приймає пацієнтів в приватному порядку.
Стоматолог-ортопед
Шемендюк Виталий Владимирович
Харамбура Глеб Маркович
Стоматолог-терапевт, стоматолог-ортопед
Куцюк Анатолий Анатольевич
Я завжди вірю, що лікування зубів має бути максимально комфортним для пацієнта. Моя головна мета – не тільки якісно виконати роботу, а й допомогти людині почуватися спокійно під час візиту. Я багато уваги приділяю спілкуванню, тому завжди готовий відповісти на питання і розвіяти будь-які сумніви. Для мене важливо, щоб після кожного прийому пацієнт йшов не тільки зі здоровими зубами, а й з приємним відчуттям підтримки та уваги.